+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kats.

Commercieel medewerker binnendienst Kats

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HB17 werkt

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de wereld van duurzame kweekvis en help mee de business te laten groeien. Als Commercieel Binnendienst Medewerker ben je belangrijk voor het team. Je werkt met klanten, collega's en zorgt dat alles goed loopt. Je helpt met het aannemen van orders, regelt transport en bouwt goede relaties op. Het is een baan waarin je veel kunt leren en waar jouw inzet echt verschil maakt. Je komt te werken bij een bedrijf dat geeft om duurzaamheid en veiligheid. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Stap aan boord van de dynamische wereld van duurzame kweekvis en zet jouw verkoop- en organisatietalent in om de business te vergroten.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Binnendienst Medewerker ben jij de onmisbare schakel tussen alle commerciële en logistieke activiteiten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en je werkt nauw samen met je collega's van de commerciële buitendienst en de Supply Chain.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen en verwerken van nieuwe orders, het organiseren van transport en het onderhouden van sterke klantrelaties. Waar het voorheen een pullmarket was vindt er nu een omslag plaats naar een pushmarket. In plaats van produceren op bestelling, wordt er nu meer geproduceerd en het is aan jou en je collega's om de producten actief op de markt te krijgen. De producten worden verkocht aan distributeurs. 

Wie ben jij?
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Kennis van Duits, Frans, Spaans of Italiaans is een pluspunt.
  • Flexibiliteit: je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en bent bereid om 's avonds bereikbaar te zijn voor klanten en transporteurs.
  • Je werkt nauwkeurig, bent oplossingsgericht en kunt goed omgaan met stress.
  • Multitasking skills: je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en bent een echte duizendpoot.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen.
Wat bieden wij?

Een baan direct in dienst van onze opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft aan de Zeeuwse kust een duurzaam kweekprogramma opgezet. De gekweekte vis wordt met zorg en respect behandeld en er is veel aangelegen om de productie zo veilig en gezond mogelijk te laten verlopen. Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie met een internationale klantenkring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in