+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Katwijk (NB).
Laad meer vacatures

Procesoperator Vapro B, Katwijk Katwijk (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 34 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 22,13 p/u
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de papierfabriek van Essity Operations maak je deel uit van een team dat papier recyclet en produceert voor verschillende doeleinden. Je leert alle aspecten van het werk kennen en hebt de kans om door te groeien. Je werkt in een 5-ploegendienst, wat betekent dat je 6 dagen werkt en daarna 4 dagen vrij bent. Het werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde. Je krijgt de kans om direct bij Essity in dienst te komen als je genoeg ervaring hebt. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij aan de slag als procesoperator waarbij je kans hebt op een vast contract? Wil jij in een 5-ploegendienst werken? Lees dan snel verder!
Voor een bedrijf in de papierindustrie (Cuijk - Noord Brabant) zoeken wij een procesoperator die ervaring heeft met werken aan de machine en het interessant vindt om volledig opgeleid te worden door een ervaren medewerker om uiteindelijk zelfstandig aan de machine en in de procesruimte te werken.
De werkzaamheden:
  • Je checkt op de procescomputers hoe de machines draaien en je loopt een controle ronde. Je ruikt, hoort en ziet hoe de machines presteren. Afhankelijk van je bevindingen onderneem je actie. Ook voer je klein onderhoud uit, denk je mee over hoe processen beter kunnen en maak je productierapportages.
  • Werk je bij de stofvoorbereiding? Dan bereid je het ingezamelde oud-papier voor om hier nieuw papier van te kunnen maken. Je neemt monsters van het water en de pulp om de kwaliteit te contoleren en schakelt snel als er iets misgaat. Bijvoorbeeld als je een afwijking in de kleur spot, doordat er net veel rode frietdoosjes zijn toegevoegd. Of je ruimt de pulp of het water op wanneer een machine is vastgelopen.
In deze functie werk je gemiddeld 34 uur per week. De werktijden zijn ochtend: 06.00 – 14.00, middag: 14:00 – 22:00 en avond 22:00 – 06:00. Je werkt 6 dagen, waarna je 4 dagen vrij bent. 

Waar ga je werken?

Jouw team

Servetten voor grote fastfoodketens, papieren poetsrollen voor ziekenhuizen en toiletpapier voor pretparken. In de papierfabriek van Essity Operations in Cuijk recyclen, verwerken en produceren ze allerlei soorten papier voor diverse klanten. Je leert alle werkzaamheden binnen de Papierfabriek kennen om uiteindelijk door te kunnen groeien naar operator B (papierproductie of stofvoorbereiding). Een ding is zeker: geen dag is hetzelfde!

In de papierfabriek in Cuijk - tussen Nijmegen en Boxmeer - werken circa 75 collega’s. De meesten werken al een lange tijd bij Essity en hebben het hier goed naar hun zin. De sfeer binnen het team is goed. Iedereen gaat respectvol met elkaar om en ze tonen interesse in elkaar. Ze hebben passie voor het werk en zijn écht trots op hun baan. En iedereen begrijpt hoe belangrijk het is dat de papiermachine 24/7 draait. Daarom zijn ze flexibel in het schuiven van diensten, wanneer iemand graag vrij wil hebben of ziek is. Je werkt dagelijks in een ploeg met zo’n zeven collega’s samen: een supervisor en operators A en B. 

Wat vragen wij?

  • Je bent bereid om in 5 ploegen te werken;
  • Je hebt minimaal mbo 3 werk en denkniveau, een vapro-b diploma is een pré;
  • Je hebt veel affiniteit met de techniek en initiatief nemen is je op het lijf geschreven.

Wat bieden wij?

  • Naast een uitdagende functie met diverse opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen bieden wij:
  • Een aantrekkelijk salaris vanaf €22,13,- bruto per uur (inclusief 28% ploegentoeslag). Op basis van ervaring en opleiding verschilt het salaris;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 5 km;
  • 8,33% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen (bij fulltime werken);
  • Directe deelname aan de pensioenregeling;
  • Persoonlijke ontwikkeling: Gedurende je contract heb je toegang tot de Adecco Academy, met 150+ online trainingen en cursussen.

Enthousiast geworden? Reageer voor 30 april a.s. via deze website door je gegevens achter de laten via de sollicitatiebutton. Eerst meer informatie? Bel dan met Ellen de Rijk via 06 4178380720

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in