+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Katwijk (ZH).
Laad meer vacatures

Accountmanager machinebouw Katwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Machinefabriek Van Rijn

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 - € 4.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van machinebouw bij een toonaangevende speler, waar je het sales team versterkt en je passie voor techniek combineert met klantrelaties. Vanuit huis of de fabriek in Katwijk bezoek je klanten in diverse sectoren, van kleine machines tot geautomatiseerde productielijnen. Geniet van de dynamiek van zowel koude als warme acquisitie, terwijl je samenwerkt met een hecht team en de kans krijgt om deel te nemen aan leuke teamuitjes.
 

Volledige vacaturetekst

Van kleine machines vanaf € 1.000 tot complete, geautomatiseerde productielijnen vanaf € 1 miljoen. Daar word jij accountmanager machinebouw van. Jij houdt van techniek in combinatie met het onderhouden van klanten als Vivera, Fleurada en Harmadix. Je pakt de auto vanuit huis of de fabriek in Katwijk en gaat op pad. Handen schudden maar!

Jij maakt het waar
Hoppa, weer een klant tevreden. Van dat succes geniet jij even. En dan weer door. Jij probeert zo veel mogelijk klanten te benaderen die gerelateerd zijn aan onze producten in de Nederlandse markt. Ben je bij een klant die je helpt met een machine voor het vullen en sluiten van verpakkingen en zie jij ook een vraag rondom transportsystemen? Geen punt voor jou. Jij ziet waar de klant behoefte aan heeft en speelt daarop in. En moet je even onder een machine duiken? Ook dat is geen probleem. De dag daarop sta je dan weer op een beurs en schud je veel handen. Jouw werk bevat zowel koude als lauwe en warme acquisitie. Zo zorg je zowel voor de handtekening onderaan een order en blijf je betrokken tot de oplevering van een project. In grote lijnen ben jij vooral bezig met:
  • klanten bezoeken. (Soms met wat lekkers of leuks) op pad naar jouw (toekomstige) klanten.
  • salesoverleg waarbij je bijvoorbeeld offertes doorneemt met je leidinggevende. Je werkt nauw samen met je leidinggevende, andere accountmanagers en sales managers.
  • administratie zoals het maken van offertes.
Machinefabriek Van Rijn gaat (inter)nationaal
Zeg je transport- en afvulsystemen dan zeg je Machinefabriek Van Rijn. Sinds 1963 is dit bedrijf dé innovatieve leverancier op dit gebied. Machines en installaties worden door ons op maat gemaakt voor de visserij, bloemenindustrie, chemie, voedselindustrie en nog veel meer. Met projecten in de speciaal machinebouw zoals het vullen en sluiten van emmers, hygiënische transport systemen, productielijnen en/of het automatiseren van productieprocessen gaan wij voor het beste resultaat voor de klant. En dat doen we met 35 vakmensen die staan te popelen om de machine gelet op de wensen en eisen van de klant te ontwerpen en fabriceren in onze eigen fabriek in Katwijk. En natuurlijk helpen we ook met het onderhouden van onze machines, een breed pakket dus. En dit doen we in Nederland, én steeds meer internationaal.

Samen met vier andere collega’s pak jij straks de sales van Machinefabriek Van Rijn op. Eén collega richt zich op de binnendienst, twee op de Nederlandse markt en één op het buitenland. En jij versterkt het team voor negentig procent op de Nederlandse markt. Je bent veel onderweg maar wie weet sluit jij wel lekker aan bij de vrijmibo of een ander uitje zoals een bezoek aan een kookstudio, boerengolf, simracen of een rondvaart in Amsterdam.

Gevraagd

Dit voeg jij toe aan Machinefabriek Van Rijn
Echt salesbloed stroomt door jouw aderen. Sociaal zijn zie jij niet als werk en is de normaalste zaak van de wereld voor jou. Jij ziet de kansen bij onze klanten en speelt daar meteen op in. Dankzij de vrijheid die je krijgt, voel jij je goed in deze functie en neem je zelfverzekerd de voor jou juiste beslissingen. Je bent niet bang om ‘met een blauw oog terug te komen’, want jij krabbelt op en zet een volgende stap om toch te behalen wat je voor ogen had. Daarnaast heb jij op zak:
  • een hbo-diploma, het liefst in de richting van mechatronica of werktuigbouwkunde.
  • werkervaring als sales manager. Bij voorkeur in de richting van techniek.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast beheers je de Engelse taal goed en bij voorkeur ook Duits en/of Frans.
Jouw verdiensten
Natuurlijk wordt al jouw salesbloed, actieve houding naar klanten en harde werken beloond door Machinefabriek Van Rijn. Daarom bieden wij jou:
  • een salaris tussen de € 3.700 en € 4.600,- op basis van 40 uur.
  • 25 vakantiedagen.
  • 13 atv-dagen.
  • een fietsplan.
  • een pensioenregeling bij pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT).
  • de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen.


Aanbod

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Cris Klaris (Algemeen Directeur) op nummer 071-4020700. Website:


Trefwoorden: accountmanager machinebouw, vacature accountmanager machinebouw, accountmanager machinebouw vacatures, hbo, machines, installaties, productielijnen, techniek, verkoop, commercieel, afvulsystemen, transportsystemen, verkoper, werktuigbouwkunde, sales, mechatronica, sales manager, machines verkopen, machinefabriek, zuid-holland, leiden, voorhout, sassenheim, rijnsburg, katwijk

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving

Machinefabriek Van Rijn gaat (inter)nationaalZeg je transport- en afvulsystemen dan zeg je Machinefabriek Van Rijn. Sinds 1963 is dit bedrijf dé innovatieve leverancier op dit gebied. Machines en installaties worden door ons op maat gemaakt voor de visserij, bloemenindustrie, chemie, voedselindustrie en nog veel meer. Met projecten in de speciaal machinebouw zoals het vullen en sluiten van emmers, hygiënische transport systemen, productielijnen en/of het automatiseren van productieprocessen gaan wij voor het beste resultaat voor de klant. En dat doen we met 35 vakmensen die staan te popelen om de machine gelet op de wensen en eisen van de klant te ontwerpen en fabriceren in onze eigen fabriek in Katwijk. En natuurlijk helpen we ook met het onderhouden van onze machines, een breed pakket dus. En dit doen we in Nederland, én steeds meer internationaal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in