+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Katwijk (ZH).
Laad meer vacatures

Projectengineer/ Werkvoorbereider Katwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Induct

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Induct

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zijn Induct, een bedrijf dat zorgt voor schone lucht en een goede omgeving in fabrieken. We zoeken iemand die onze monteurs helpt door alles goed voor te bereiden. Je werkt in een team en geen dag is hetzelfde, omdat onze projecten over de hele wereld zijn. We bieden een leuke baan waarin je veel kunt leren en waar ruimte is voor jouw ideeën. Ook hebben we elke vrijdag een borrel om de week gezellig af te sluiten. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn Induct, onderdeel van de Vink Groep en gespecialiseerd in klimaatbeheersing en contamination control voor industriële bedrijven. In 2001 zijn wij gestart als specialist in schone lucht, druk-hiërarchie en luchtverdeling voor cleanrooms en laboratoria, echter in de loop van de jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het turn-key afleveren van alle soorten schone ruimtes, compleet met utilities en procesleidingwerk.

Onze focus is gericht op de producerende bedrijven in binnen- en buitenland waarbij het belang van een gecontroleerde omgeving voor de kwaliteit van de producten of gezondheid van de mensen essentieel is. Bij deze bedrijven is continuïteit van de productie de rode draad en het implementeren van wijzigingen of upgrades mogen uiteraard zo min mogelijk het productieproces verstoren.

Door de toenemende vraag vanuit onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar projectengineer/ werkvoorbereider.

Laat jij onze monteurs floreren?

Onze monteurs zijn ons kapitaal! Om deze dames en heren goed voorbereid op pad te sturen met de juiste materialen en gegevens willen wij ons werkvoorbereidingsteam uitbreiden. Onze aanpak is vooral “hands-on” en we werken graag als team. Onze projecten zijn verspreid over de hele wereld en elk project kent weer zijn eigen dynamiek. Voor jou is daarom ook geen dag hetzelfde. De belangrijkste taken zijn het inkopen van materialen, diensten en middelen, het zorgdragen voor “Just in Time” leveringen en samen met onze montageleiders voorbereiden van projectplanningen en projectplannen.

Wij vragen

  • MBO4 denk- en werkniveau.
  • Opleiding werktuigbouwkunde en/of installatietechniek.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Klantgerichte instelling.
  • Probleemoplossend vermogen en een proactieve houding.
  • Beslissingen kunnen en durven nemen.

Wij bieden

Een vrijdagmiddagborrel om de week als team mee af te sluiten! Daarnaast is er volop ruimte voor innovatieve ideeën, ruimte voor doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een uitdagende en afwisselende baan met grote zelfstandigheid en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro.

Klaar voor deze frisse uitdaging?

We ontvangen graag je sollicitatie! Stuur je CV naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of solliciteer direct via deze website.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze Corporate Recruiter Sander Hazes. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06 – 42 18 97 64 of per e-mail via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in