+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Katwijk (ZH).
Laad meer vacatures

Proposal Engineer Katwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Induct

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Induct

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van werken met lucht en techniek? Dan is de baan van Proposal Engineer perfect voor jou! Bij ons werk je aan spannende projecten en help je met het maken van offertes. We zijn een gezellig team dat veel waarde hecht aan jouw groei. Je krijgt een goed salaris, veel vrije dagen en een fijne pensioenregeling. Ook zijn er leuke teamactiviteiten, zoals een BBQ en Kerstfair. Kom jij ons team versterken? Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij toe aan frisse lucht? En zie je een uitdaging in de kritische luchtinfrastructuur wel zitten? Dan is de functie Proposal Engineer bij Induct écht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Proposal Engineer bij Induct ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvragen naar een passende technische oplossing en ontwerp. Op basis van dit ontwerp maak je een projectcalculatie- en offerte met daarin een budget en een planning. Je werkt aan meerdere technisch uitdagende (internationale) projecten in de luchttechniek en ondersteunt de Commercieel Directeur bij het verkoopproces en het opvolgen van de offertes.

Wie ben jij?

Je hebt al enkele jaren ervaring als proposal engineer of een vergelijkbare rol en hebt kennis van luchtbehandeling en energietechniek. Omdat je nauw samenwerkt met collega’s, leveranciers en jouw klanten, beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent oplossingsgericht.

Dit krijg je ervoor terug

Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden.

Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Een bovengemiddeld salaris, afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een goede balans werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen per jaar;
  • Een goede pensioenregeling bij PME;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder jaarlijkse BBQ en Kerstfair.

Wie zijn wij?

Induct biedt maatwerk oplossingen voor luchttechnische vraagstukken. Hierbij engineeren, ontwerpen, leveren en monteren we industriële installaties en cleanrooms van A tot Z. Met een jarenlange ervaring is Induct een betrouwbare partner en zijn we onder andere actief in de food, pharma, medische industrie en offshore. Induct maakt deel uit van de Vink Groep waarin meerdere bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Wij werken in een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten. Onze projecten voeren we over de hele wereld uit.

Klaar voor deze frisse uitdaging?

We ontvangen graag je sollicitatie! Stuur je CV naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of solliciteer direct via deze website.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze Corporate Recruiter Sander Hazes. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06 – 42 18 97 64 of per e-mail via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in