+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kerkdriel.

Podotherapeut, regio Oss en Kerkdriel Kerkdriel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met sporters en kinderen? Bij Podotherapie Peeters krijg je de kans om in een team te werken waar plezier en ontwikkeling belangrijk zijn. Je kunt je specialiseren en cursussen volgen. Het werk is afwisselend en je krijgt veel vrijheid. Samen met je collega's zorg je voor de beste behandelingen. Je werkt in Oss en Kerkdriel. Als podotherapeut bij ons, heb je een belangrijke rol en kun je echt het verschil maken. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gediplomeerd podotherapeut met een passie voor het bewegingsapparaat en ben je 16 tot 32 uur per week beschikbaar?

Houd jij je het liefst de hele dag bezig met het vinden van een oplossing bij blessures? Wil jij je daarin graag verder ontwikkelen in een klein team met fijne collega’s, waar volop ruimte is voor persoonlijke begeleiding? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven en zijn zij op zoek naar jou! ZZP’ers zijn ook welkom om te reageren.

Podotherapie Peeters is gespecialiseerd in het behandelen van sporters en kinderen. Voor versterking van het team in de vestigingen in Oss en Kerkdriel zijn ze op zoek naar een podotherapeut die graag werkt in een team waar ontwikkeling, maar ook plezier in het werk centraal staan. Wil jij je specialiseren of verder ontwikkelen in een bepaalde richting? Dan is daar zeker de ruimte voor en kan jij de nodige opleiding of cursussen gaan volgen.

“Wat ik fijn vind aan het werk is dat we veel sporters in de praktijk hebben, we doen niet alleen maar voetonderzoek. Wat ik daarnaast vooral leuk vind is de vrijheid die ik krijg, ik zie niet alleen maar patiënten maar verzorg ook andere randzaken. Ik krijg de vrijheid om het werk in te vullen zoals ik dat graag zie en je krijgt daarbij ook echt de nodige verantwoordelijkheden.” – Karlijn, Podotherapeut


Wat ga je doen?

Als podotherapeut heb je veel contact met andere zorgverleners. Je bent leergierig en blijft graag up-to-date. Bijvoorbeeld door het volgen van trainingen en je te verdiepen in nieuwe behandelingsmethodes of mobiliserende technieken. Je weet dat een cliënt soms net even wat meer vraagt dan de standaardoplossing. Een creatieve werkwijze is daarbij erg belangrijk.  


Functie-eisen:

– diploma podotherapie;

– je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B; 

– naast affiniteit met sporters behandel je ook graag kinderen en ouderen; 

– je bent zelfstandig, leergierig, flexibel en creatief; 

– je onderhoudt contact met andere zorgverleners; 

– je bent in staat multidisciplinair te werken en te denken; 

– je staat open voor het organiseren van lezingen voor diverse doelgroepen. 


Wat bieden ze?

Ben jij de podotherapeut die ze zoeken om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden? Dan kun jij rekenen op een uitdagende en afwisselende baan in een klein team van gemotiveerde professionals. Uiteraard past daarbij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ze gaan graag hierover met je in gesprek om te kijken wat bij jou past op basis van je kennis en ervaring.


Wie zijn zij?

Podotherapie Peeters is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Door onze expertise op het vlak van voetklachten in relatie met  problemen aan het bekken en het lage rug-gebied, werken we nauw samen met manueel therapeuten, sportartsen en fysiotherapeuten en andere zorgverleners. Bij de werkzaamheden krijgen ze ondersteuning van een praktijkondersteuner.

” Ik heb mijn stages hier afgerond, daarna ben ik hier in dienst gegaan. Ik voelde veel vrijheid en ruimte om mijn eigen ding te doen. Ik kan doen waar ik zelf achter sta.  Als ik vragen heb of ergens niet uit kom, dan weet ik dat we bij elkaar terecht kunnen en op elkaar kunnen bouwen. Je krijgt daarbij de ruimte om te ontwikkelen op het gebied waar je zelf interesse in hebt.” – Fleur, Podotherapeut


Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je graag eens in gesprek om te kijken of deze functie bij je past?

Neem dan contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, of bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in