+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kerkdriel.
Laad meer vacatures

Assistent Podotherapie, regio Oss en Kerkdriel Kerkdriel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een team waar persoonlijke benadering centraal staat. We behandelen voetklachten in relatie tot het lichaam. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. We bieden ontwikkelmogelijkheden, een leuk team en werken samen met verschillende zorgverleners. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie en bij te dragen aan de gezondheid van mensen. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Podotherapie Peeters richt zich op het behandelen en voorkomen van klachten aan het bewegingsapparaat. Samen kijken wij naar de meest effectieve behandeling, naar de mens als geheel en waar de klachten vandaan komen. Omdat we momenteel uitbreiden kan je bij Podotherapie Peeters aan de slag als Praktijkondersteuner Podotherapie (16 tot 24 uur per week).

Wij staan garant voor een persoonlijke benadering, bij ons zijn mensen personen en geen nummer. Daarnaast werken we nauw samen met manueel therapeuten, sportartsen en fysiotherapeuten en andere zorgverleners om tot de beste resultaten te komen.

Onze specialisatie zit op het vlak van voetklachten in relatie met problemen aan het bekken en het lage rug-gebied, tevens hebben wij gespecialiseerde kinder-en sport podotherapeuten. Wij zijn actief bezig om onze organisatie, mensen en netwerk te ontwikkelen. Dit doen we o.a. door te luisteren naar onze klanten en medewerkers.

Wil je meer weten over hoe? Bel gerust!

“Wat ik fijn vind aan het werk is dat we veel sporters in de praktijk hebben, we doen niet alleen maar voetonderzoek. Wat ik daarnaast vooral leuk vind is de vrijheid die ik krijg, ik zie niet alleen maar patiënten maar verzorg ook andere randzaken. Ik krijg de vrijheid om het werk in te vullen zoals ik dat graag zie en je krijgt daarbij ook echt de nodige verantwoordelijkheden.” – Karlijn, Podotherapeut


Wat ga je doen?

• Het overnemen van kleine handelingen van de podotherapeut. Zoals het maken en herplaatsen van nagelbeugels, ortheses, controle van partiele nagelresectie;

• Screenen van risicovoeten en een zorgplan op maat maken;

• Maken van scans;

• Afleveren van zolen;

• Het uitvoeren van instrumentele voetbehandelingen;

• Geven van algemene (voetverzorgings)adviezen;

• Ondersteunen op administratief vlak, denk bijvoorbeeld aan controle afspraken maken.

• Ondersteunen in het productieproces van het maken van de zolen.


Functie-eisen:

  • Je hebt de opleiding tot medisch pedicure afgerond, als laatstejaars podotherapie student ben je ook welkom!;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent zelfstandig, leergierig, flexibel en creatief;
  • Je bent in staat multidisciplinair te werken en te denken;
Wat biedt Podotherapie Peeters?

Een leuk team, veel vrijheid en vooral ontwikkelmogelijkheden en zeer bekwame collega’s;

Samen werken wij aan: Samenwerkingsgerichtheid, Kundigheid en Mensgerichtheid;

Uiteraard past daar een marktconform salaris bij en zijn er goede arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn zij?

Podotherapie Peeters is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Door onze expertise op het vlak van voetklachten in relatie met  problemen aan het bekken en het lage rug-gebied, werken we nauw samen met manueel therapeuten, sportartsen en fysiotherapeuten en andere zorgverleners. Bij de werkzaamheden krijgen ze ondersteuning van een praktijkondersteuner.

” Ik heb mijn stages hier afgerond, daarna ben ik hier in dienst gegaan. Ik voelde veel vrijheid en ruimte om mijn eigen ding te doen. Ik kan doen waar ik zelf achter sta.  Als ik vragen heb of ergens niet uit kom, dan weet ik dat we bij elkaar terecht kunnen en op elkaar kunnen bouwen. Je krijgt daarbij de ruimte om te ontwikkelen op het gebied waar je zelf interesse in hebt.” – Fleur, Podotherapeut


Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je graag eens in gesprek om te kijken of deze functie bij je past?

Neem dan contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, of bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in