+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Klarenbeek.

Inpakker, Elis Klarenbeek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,42 p/u

Vacature in het kort

Op zoek naar een baan met een goed salaris en leuke werksfeer? Kom werken als inpakker bij een industriele wasserij. Je zorgt dat de afdeling soepel blijft draaien door kleding in te pakken en te sealen. Dit alles in dagdiensten, van maandag tot vrijdag, dus je hebt je weekend vrij. Een kans op overname en een fijne werkomgeving wachten op je. Plus, je helpt mee de impact op het milieu te verkleinen. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met een topsalaris van € 13,42 per uur? 💸 Dan heb ik hier de perfecte baan voor jou. Werken in de dagdiensten en bij het leukste bedrijf van Gelderland! Ja zeker!! Ga aan de slag als inpakker bij Elis Klarenbeek. Lees snel verder wat Elis jou nog meer te bieden heeft!

Wat bieden wij jou
  • Salaris! € 13,42 per uur!
  • Elke week geld op de rekening! Lekker!
  • Werken in de dagdiensten
  • Kans op overname bij Elis
  • Een baan voor langere periode
  • Een fijne werksfeer
Wie ben jij

Ben jij die handige Harry of Harriet die wel weet van doorpakken? Top! Verder is het als inpakker belangrijk dat:

  • Je in het bezit bent van eigen vervoer om op locatie te komen
  • Je fulltime beschikbaar bent in de dagdiensten
Wat ga je doen

Als inpakker zorg jij ervoor dat de afdeling op volle snelheid blijft draaien door de computer soepel te bedienen. De kleding die bovenaan het plafond hangt, moet voor de juiste klanten naar beneden komen en het computersysteem mag natuurlijk niet vastlopen. Maar daar draai jij je hand niet voor om! En alsof dat nog niet genoeg is, ben jij ook een multitasking-kampioen! Tussendoor spring je bij aan de vouwtafel om kleding in te pakken en te sealen. Je rijdt containers klaar voor je collega's en zorgt ervoor dat ze met de juiste routes meegaan. Je bent een echte teamspeler!👥 Join ons team en word een onmisbare schakel in ons inpak proces. De werkdagen als inpakker zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:00. In het weekend ben je lekker vrij, dus genoeg tijd voor leuke dingen! 😎

Waar ga je werken

Elis is een industriële wasserij met meerdere locaties in het hele land. Bij Elis in Klarenbeek wassen ze de bedrijfskleding van grote productiebedrijven en slagerijen. Bij Elis doen ze er alles aan om de impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. Goed he!? Maar ook jou vergeten ze natuurlijk niet! Er staat altijd een muziekje aan op de werkvloer en een praatje maken met je collega’s is altijd mogelijk! Daarnaast heb jij als inpakker een dikke kans op overname door Elis zelf, gaaf!

Sollicitatie

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan als Inpakker ? Snap ik! Solliciteer gemakkelijk via de gele knop!🟡 Een kind kan de was doen! Klaar? In de bevestiging via de mail plan je alvast een bel afspraak met ons in! Van tevoren nog vragen? Via mail en WhatsApp zijn wij bereikbaar, maar voor een belletje staan wij ook altijd open! Tot snel topper!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in