+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Klarenbeek.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker dagdienst, Elis Klarenbeek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 36 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van vroeg opstaan en wil je graag in de productie werken? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat aan de slag als productiemedewerker in de dagdienst, wat betekent dat je 's avonds vrij bent. Je krijgt een goed uurloon en er is zelfs reiskostenvergoeding. Bij dit familiebedrijf is er ook ruimte voor gezellige personeelsuitjes. Je werkt in een team en zorgt dat bedrijven schone kleding hebben. Een afwisselende baan waar je echt iets kunt betekenen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hey vroege vogel! Ben jij op zoek naar een toffe baan in de productie? En dat ook nog eens in de dagdienst? Je kunt je zoektocht staken! Bij de Elis in Klarenbeek kan jij aan de bak in als productiemedewerker voor een heerlijk uurloon van € 13,42. Start volgende week al bij dit toffe bedrijf! Lees snel verder wat Elis jou nog meer te bieden heeft!

Wat bieden wij jou
  • Money! Een salaris van € 13,42
  • Een baan voor langere tijd
  • Reiskostenvergoeding!
  • Welkom bij de leukste personeelsuitjes!
  • Een warme plek binnen een familiebedrijf
  • Meezingen met de leukste hits!
Wie ben jij

Als productiemedewerker ben jij fit en hou je van een actieve baan. Verder is het belangrijk dat je:

  • Eigen vervoer nodig om naar Elis te kunnen komen!
  • Minimaal 3 dagen beschikbaar bent om te knallen! Meer is altijd mogelijk.
Wat ga je doen

Bij Elis hebben we meerdere afdelingen en samen wordt gekeken wat de beste match is. Aan de slag bij de vouwmachine? Hier zorg jij dat de was weer netjes wordt gemaakt en hun weg vervolgen door het magazijn. Bij de afdeling 'ophang' zegt de naam het eigenlijk al. Hier wordt de was recht getrokken en zorg je ervoor dat het label zichtbaar is als je het kledingstuk ophangt. Aan de vouwtafel ga je handmatig de schone was vouwen. Elke klant heeft namelijk zijn eigen wens en jij kent ze binnen no-time vast uit je hoofd! Lekker wat afwisseling, toch? Een lekkere baan waar de dagen snel gaan en je de hele dag lekker aan het knallen bent. Wie wil dat nou niet? Je werkt als productiemedewerker van maandag tot en met vrijdag van 17:00. De dienst begint om 07:00. Plan die weekendjes weg maar in!

Waar ga je werken

Zonder jou als productiemedewerker en Elis is er geen industrie! Zij zetten zich dagelijks in om bedrijven te voorzien van schone en veilige bedrijfskleding. Zo kunnen er in bakkerijen heerlijke broden gebakken worden en kan technisch personeel veilig werken met brandstof die wij in onze auto’s gieten! Elis is begonnen als klein familiebedrijf. Inmiddels is Elis de grootste textieldienstverlener. Maar... Als productiemedewerker kun je nog steeds in elke vestiging het familiegevoel voelen!

Sollicitatie

Klaar om dit klusje te klaren als productiemedewerker? Super! We kijken naar je uit. Je kunt solliciteren door op de sollicitatie knop te klikken. Klaar? Dan plan je via de bevestiging in de mail alvast jouw persoonlijke bel afspraak met ons in! Handig he?! We bellen binnen 1 werkdag om alles met je door te nemen, leuk he? Heb je toch nog vragen? Bel app of mail me dan even! Spreek je snel topper!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in