+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Klarenbeek.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker met HR ervaring 16 tot 20 uur Klarenbeek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Attract

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Attract

Gevraagd

  • 16 - 20 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.600 - € 3.000 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR en administratie in een veelzijdige rol waarbij je een essentiële schakel bent in het officieel maken van de start van gedetacheerde medewerkers. Jouw taken omvatten het verwerken van arbeidsvoorwaarden tot complete overeenkomsten, het beheren van HR-administratie zoals ziektemeldingen en pre-employment screening, en het ondersteunen van collega's bij HR-vraagstukken. Een unieke kans om bij te dragen aan een soepele personeelservaring. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent een administratief medewerker met HR ervaring en je bent op zoek naar een afwisselende baan van16 tot 20 uur per week? Dan hebben wij een passende baan voor je!

 Als Administratief Medewerker bij deze organisatie adviseer en ondersteun je collega's bij diverse taken. Je zorgt ervoor dat gedetacheerde medewerkers officieel kunnen beginnen bij opdrachtgevers door arbeidsvoorwaarden te verwerken in complete arbeidsovereenkomsten. Ook verwelkom je nieuwe medewerkers door het ondertekende contract te bundelen met een welkomstpakket.Daarnaast draag je bij aan het op orde houden van de HR-administratie, inclusief wagenparkbeheer, ziektemeldingen en pre-employment screening. Je beheert de HR-mailbox en ondersteunt collega's bij HR-gerelateerde vragen. Indien gewenst, kun je ook ondersteuning bieden aan de Salarisadministratie.

Gevraagd

✓ Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;✓ Je gaat accuraat te werk en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

✓ Contract van 16 tot 20 uur per week. Met een bruto maandsalaris van €2600,- tot €3000,- op basis van 40 uur;✓ Laptop van de zaak;✓ Flexibiliteit; jij kiest hoe je jouw werkuren indeelt. Overdag of ’s avonds? Beide is prima!✓ Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon-werkverkeer;✓ Hybride rol zodat jij op kantoor en thuis kan werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in