+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Klarenbeek.
Laad meer vacatures

Functie als Mechanical Engineer bij een modern advies- en ingenieursbureau Klarenbeek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Bij deze organisatie in de IT-dienstverlening staat jouw werkgeluk voorop. Het bedrijf heeft een eigen game room en fitnesszaal voor ontspanning. Jouw rol als Office & Hospitality Assistent is veelzijdig: van receptiewerk tot het zorgen voor een top 'Food plan'. Je werkt in een informele omgeving waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Waar ga je werken?
Deze organisatie is actief op het gebied van IT-dienstverlening op het gebied van hardware-oplossingen. Zo leveren zij wereldwijd oplossingen voor Servers, Storage en Network Systems aan zowel lokale- als internationale klanten. De behoeften van de klant staan hierbij centraal. Daarom zorgen zij er voor dat het rendement op de technologie investeringen maximaal benut wordt. Zo levert dit bedrijfsonderdeel duurzame IT-infrastructuur oplossingen voor verschillende afzetmarkten (waaronder Nederland). Dit doen ze verdeeld over meerdere kantoren in Europa en Azië. Daarbij is hun hoofdkantoor gevestigd in Nijmegen. Met 25 verschillende nationaliteiten staat deze organisatie bekend om hun inclusieve karakter en veel diversiteit. Een leuk extraatje is dat jouw werkgeluk erg belangrijk is bij dit bedrijf. Naast interessante werkzaamheden kun je bij dit bedrijf ook rekenen op leuke uitjes, is er een eigen game room in het pand (inclusief de nodige consoles) en is er zelfs een fitnesszaal om jezelf helemaal uit te kunnen leven. Betreffende de sfeer is het een informele, collegiale sfeer. Verder is het leuk om te weten dat de interne voertaal bij deze organisatie Engels is. Tot slot wordt er door dit bedrijf uiteraard voldoende ruimte geboden om door te groeien en jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Als Office & Hospitality Assistent krijg je bij deze IT dienstverlener een leuk en gevarieerd takenpakket. Allereerst ben je verantwoordelijk voor de receptie en het uitvoeren van administratieve taken. Denk daarbij aan het aannemen van telefoontjes en het verwelkomen van bezoekers / klanten. Ook ben je verantwoordelijk voor het bestellen van kantoorartikelen en het assisteren bij facilitaire vraagstukken zodat niemand iets tekort komt. Daarnaast ben je degene die ervoor zorgt dat het 'Food plan' top geregeld is. Daarvoor bestel je alle benodigdheden en organiseer je de lunchruimte. Daarboven zorg je ervoor dat het kantoor er altijd representatief uitziet, zodat de ervaring van bezoekers en jouw collega's optimaal is! Ten slotte, zal je nauw gaan samenwerken met de Facility Manager waarmee je verschillende facilitaire projecten gaat uitvoeren.

Heb jij (bijna) een HBO/WO opleiding afgerond of een aantal jaar relevante werkervaring? Ben je op zoek naar een commerciële uitdaging als Technical Sales Manager? Heb jij enige ervaring met techniek of de technische sector? Dan is deze technische organisatie op zoek naar jou! 


Waar ga je werken?

Deze organisatie focus zich op de productie van op maat gemaakte compressors, droger- en stikstofgeneratorinstallaties. Hun klanten zijn veelal internationale bedrijven in de olie- en gasindustrie (waaronder bedrijven als Shell). De pakketten die gevraagd worden door de klant worden volledig ontworpen, geëngineerd en gebouwd. Vervolgens worden de pakketten internationaal vervoerd. Dit bedrijf heeft daarnaast een informeel team. Van origine is het bedrijf namelijk een familiebedrijf, dus zijn er vrij korte lijnen tussen collega’s. De interne voertaal is zowel Nederlands als Engels, waarbij het grootse deel van het personeel Nederlands spreekt. Je hebt vaak te maken met Engelstalige opdrachten, dus een goede beheersing van de Engelse taal is daarnaast minstens zo belangrijk. Tot slot is het ook mogelijk om na je inwerkperiode hybride te werken. 


Wat ga je doen?

Als Technical Sales Manager krijg je bij deze organisatie een interessant en gevarieerd takenpakket. Zo zal jij zijn met het bedrijf presenteren op (onder andere) beurzen en ben je het contactpersoon van het verkoopteam. Daarnaast ben je bezig met het opstellen van technische aanbiedingen voor klanten. Wanneer jij een opdracht binnen hebt gehaald, maak je een samenvatting voor de overdracht naar de projectafdeling en bestel je benodigde onderdelen. Ook heb je geen probleem met het maken van reizen; je zal ongeveer zes keer per jaar, maximaal twee achtereen sluitende weken op reis zijn. Je krijgt in jouw functie de mogelijkheid om voor gave internationale klanten te werken in een hecht team waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tot slot kan je op basis van je ervaring een salaris verwachten tussen de €2.300,- en de €2.800,-. 


Functiecriteria

  • Je hebt ruim voldoende overtuigingskracht en ambitie;
  • Je hebt doorzettingsvermogen en een drang om succesvolte zijn;
  • Je hebt een goed niveau van schriftelijk en mondeling Engels';
  • Ervaring in de technische sector is een pré;
  • Je hebt (bijna) een MBO- of HBO opleiding afgerond in de richting van Marketing / Sales / Bedrijfskunde of Communicatie.
Solliciteren

onder op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren!


Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in