+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Klazienaveen.

Meewerkend voorman Klazienaveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

UNN Personeel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
UNN Personeel

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Meewerkend Voorman Glastuinbouw werk je zowel in de kas als in de loods. Je start samen met de oogst- en teeltmedewerkers in de kas, deze stuur je operationeel aan. Dit betreffen zowel Nederlandse medewerkers als ook arbeidsmigranten met verschillende nationaliteiten. Je werkt daarnaast actief mee bij de oogst- en gewaswerkzaamheden. Wanneer er kleine storingen zijn, los je deze op. Je instrueert nieuwe medewerkers en controleert op kwaliteit en werktempo, waar nodig stuur je medewerkers bij.
De bedrijfsleider is je direct leidinggevende en je werkt in een platte organisatie met korte lijnen. Je werkt samen in een team van zowel Nederlandse als Poolse collega's. Ons bedrijf is ongeveer 10ha groot en we telen rozen en hortensia’s

Eisen

Voor de vacature van Meewerkend Voorman Glastuinbouw zijn we op zoek naar een kandidaat met bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding richting plantenteelt en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je woont in de regio Emmen en bent flexibel in werktijden- en dagen.
Wij zoeken naar een persoonlijkheid die met name op sociaal vlak binnen dit mooie bedrijf past. Dat betekent dat je een sterke no nonsens mentaliteit dient te hebben, flexibel bent ingesteld en afspraken als vanzelfsprekend nakomt. Je hebt gevoel bij het product en hebt inzicht in de werkzaamheden die gerealiseerd dienen te worden. Deze vervul je zowel in teamverband als zelfstandig. Je bent zowel in het belang van het bedrijf als ook voor je eigen ontwikkeling altijd op zoek naar verbetering.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure

Past deze vacature bij jou? Reageer snel door een email te sturen (eventueel met cv) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of te bellen met 038-2020166

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in