+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Klundert.
Laad meer vacatures

Storingsmonteur Klundert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij de juiste aanvulling voor ons dynamische, vriendelijke, en zeer enthousiaste team van technische experts die een diepe passie hebben voor alles wat met techniek te maken heeft? Haal je voldoening uit het samenwerken met je collega's om ervoor te zorgen dat onze productie nooit stilvalt? Heb je zin om jouw technische expertise in te zetten voor zowel het oplossen van problemen als het preventief onderhouden van onze machines? Dan ben jij degene die we zoeken!


Organisatie

Sinds 1958 zijn we wereldwijd marktleider op het gebied van geavanceerde verpakkingssystemen voor zowel vaste als vloeibare stoffen. Onze vestiging in Klundert, nabij Moerdijk, bestaat sinds 2007. Hier werken dagelijks meer dan 200 toegewijde collega's aan de productie van hoogwaardige en innovatieve IBC's, stalen vaten en PE-vaten. Al meer dan 60 jaar is ons bedrijf gestaag gegroeid en heeft wereldwijd een stevige positie verworven. Op dit moment telt onze organisatie meer dan 7.000 medewerkers verdeeld over 58 locaties, waarbij we actief zijn in diverse bedrijfsonderdelen, waaronder PACKAGING SYSTEMS, ENERGY SYSTEMS, INDUSTRIAL SERVICES en COMPOSITES. We hebben een diepgewortelde bedrijfsfilosofie om zoveel mogelijk zelf te produceren, waaronder een scala aan hulpmiddelen, systemen en machines. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We hebben altijd gestreefd naar maximale milieuvriendelijkheid gedurende de gehele levenscyclus van onze verpakkingen. Naast het vervaardigen van nieuwe IBC's, hebben we ons toegelegd op het reconditioneren van gebruikte IBC's volgens de strengste milieunormen en veiligheidseisen.


Functie

Als monteur in de 5-ploegendienst, ligt de verantwoordelijkheid bij jou om storingen aan onze geavanceerde machines en installaties zelfstandig op te lossen. Je maakt hierbij gebruik van je inzicht, ervaring, technische tekeningen en documentatie. Dit werk biedt je een brede technische uitdaging, waarbij je te maken krijgt met diverse aspecten zoals hydraulica, pneumatiek, PLC-technologie en meet- en regeltechniek. Je hebt alle benodigde middelen tot je beschikking om deze storingen effectief aan te pakken. Binnen dit kader maak je deel uit van het Maintenance Team of de Technische Dienst. Dit team bestaat uit diverse collega's met verschillende functies, waaronder Werkvoorbereiders, Optimalisatiespecialisten en uiteraard andere monteurs. Als Storingsmonteur rapporteer je aan de Teamleider Technische Dienst.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan machines en installaties
  • Verrichten van periodiek en preventief onderhoud
  • Verwerken van opdrachten aan de hand van werkorders
  • Administratieve verwerking en documentatie
  • Proactief deelnemen aan veiligheid-, gezondheid- en milieuinstructies en toolbox-
  • meetings
  • Uitvoeren van modificaties om de machines verder te optimaliseren
Functie eisen

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een MBO-opleiding, bij voorkeur in de technische richtingen zoals Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde, of je bent gemotiveerd om je in deze disciplines te ontwikkelen.
  • Je hebt een proactieve en probleemoplossende werkhouding, en je bent een flexibele teamspeler.
  • Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in zowel gesproken als geschreven vorm is vereist, met Duitse vaardigheden als een welkome aanvulling.
  • Je bent in het bezit van een BHV-certificaat of bent bereid dit te behalen.
Aanbod

Wat wij jouw bieden:

  • Als medewerker bij ons bedrijf bieden wij jou een boeiende positie met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, een solide pensioenregeling, vergoeding van reiskosten, een bonussysteem en de mogelijkheid om dagelijks van vers fruit te genieten op de werkplek.
  • Je wordt onderdeel van een team met vriendelijke collega's en een aangename werksfeer. Bovendien hechten we veel waarde aan de voortdurende ontwikkeling van onze medewerkers en zorgen we ervoor dat je over de nodige (veiligheids)certificaten beschikt. Er zijn talrijke mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke groei beschikbaar.
  • Bij ons bedrijf heerst een open bedrijfscultuur waarin hard werken en samenwerken centraal staan. Onze teamwaarden omvatten veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.
Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en voldoe je aan de vereisten? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief.

We kijken uit naar jouw reactie!

Neem voor meer info contact op met Rachella Posthuma jouw contactpersoon voor de vacature.

Telefoonnummer: 013-3036008

email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in