+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kolham.
Laad meer vacatures

Combichauffeur in de 2-ploegen in Kolham gezocht Kolham

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MF

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,43 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je als combichauffeur in een magazijn. Het team waarin je werkt is energiek en bestaat uit verschillende leeftijden. Je helpt met het lossen van vrachtwagens en stapelt dozen op pallets. Deze pallets plaats je in stellingen of haal je eruit. Je nieuwe werkgever is een groeiend bedrijf in persoonlijke en huishoudelijke producten. Je krijgt een goed salaris en bouwt pensioen op. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Een fulltime baan voor langere tijd in Kolham. Die heb jij als combichauffeur! Een baan waarbij je geen hoogtevrees moet hebben, aangezien jij met jouw combitruck wel 16 meter de lucht in kan om pallets te verzamelen en wegzetten.

Een fulltime baan voor langere tijd in Kolham. Die heb jij als combichauffeur! Een baan waarbij je geen hoogtevrees moet hebben, aangezien jij met jouw combitruck wel 16 meter de lucht in kan om pallets te verzamelen en wegzetten.

In het magazijn waar we jouw inzet als logistiek medewerker goed kunnen gebruiken werkt een goede mix van jong en oud, maar wel een energiek team. Dagelijks komen er meerdere vrachtwagens met verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen binnen die handmatig uitgepakt moeten worden. De dozen met artikelen worden vanuit de container op een lopende band gelost die vervolgens op pallets gestapeld worden. Jij zorgt er met jouw combitruck voor dat de pallets in de stellingen geplaatst worden of dat je deze eruit haalt, zodat ze verzendklaar gemaakt kunnen worden.


Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Kolham wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. 


Wat wij bieden
  • Het salaris start op € 14,43 bruto per uur incl. ploegentoeslag;
  • Periodiek na 26 gewerkte weken;
  • Na dag 1 bouw je pensioen op;
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis van 0,23 cent per km.
Wat wij vragen

Als fulltime combichauffeur werk je 40 uur per week van maandag t/m vrijdag. De diensten vallen in de tijden van 06.00 uur tot 23.30 uur op basis van een twee ploegen systeem. Om op de combitruck te mogen rijden heb je een heftruckcertificaat nodig en enige ervaring. Ben je voor langere tijd beschikbaar, maar kun je niet fulltime werken? We bespreken graag de parttime mogelijkheden met jou.
Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je voor langere tijd beschikbaar bent, je geen hoogtevrees hebt en in het bezit bent van een heftruckcertificaat ben je van harte welkom.

Ga jij deze uitdaging aan? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature voor combichauffeur in Hoogezand? Neem dan contact op met Samira Lohstroh of Danique Scheich via (0598) 395 601.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in