+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

(Leerling) Rietdekker Kollumerzwaag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 18,79 p/u

Vacature in het kort

Hou je van het speciale karakter van een rieten dak? Dit is je kans om als rietspecialist aan de slag te gaan! Je werk is afwisselend en je komt op veel verschillende plekken. Je legt nieuwe rieten daken en zorgt ook voor het onderhoud. Je werkt veel buiten en soms op hoogte. Geen zorgen als je nog geen ervaring hebt, je leert alles in de praktijk. Plus, we helpen je met het halen van een certificaat. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij ook dat een rieten dak iets speciaals heeft ten opzichte van dakpannen? Een rieten dak kan een huis net een stukje meer karakter geven, straalt warmte en gezelligheid uit, en het staat ook nog eens chique. Het vergt natuurlijk wat meer onderhoud, maar gelukkig zijn er vakmensen die zich hier graag mee bezig houden! Wordt jij de nieuwe rietspecialist van onze opdrachtgever?

Hard werken schrikt jou niet af! Jij kent de kneepjes van het vak en ook al is het zwaar werk, jij haalt voldoening uit het aanleggen en renoveren van rieten daken.

Voor een rietdekkersbedrijf in de omgeving van Veenwouden en Veenklooster zijn wij opzoek naar een rietdekker. Je werkzaamheden bestaan uit het leggen van nieuwe rieten dakbedekking. Dit kan enkel het vervangen van een rietpakket zijn maar in sommige gevallen moet een dak ook nog geschikt gemaakt worden voor riet. Dan dient er ook nog een onderconstructie gemaakt worden. Het wordt aangeraden om regelmatig een rieten dak na te kijken op slijtage. Door goed onderhoud wordt de levensduur aanzienlijk langer. Ook het onderhoud behoort tot jouw werkzaamheden. Je werkt op de meest uiteenlopende projecten, dit maakt jouw werk afwisselend.

Voor deze functie is het vanzelfsprekend dat jij op hoogte durft te werken. Daarnaast heb je een klantvriendelijke houding en ben je in staat om fysiek zwaar werk te verrichten. Je vindt het heerlijk om lekker buiten te werken. Een regenbuitje op zijn tijd hoort daar ook bij, hier deins jij niet voor terug. 


Functie eisen
  • Leergierig 
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • Rijbewijs B + eigen vervoer
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever staat voor vakmanschap, ervaring én betrokkenheid. Het project eindigt bij ons niet met een nieuw dak, de nazorg hierin is minstens zo belangrijk. Denk hierbij aan onderhoud en herstelwerkzaamheden. Rietdekken, algen- en mosbestrijding, schoonmaken en opnieuw insteken. Het werk is zeer veelzijdig, je hebt een grote verantwoordelijkheid en krijgt veel vrijheid. En bovenal is je werkomgeving natuurlijk zeer divers!


Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende en fulltime functie waarbij je de kans krijgt om het rietdekkersvak te leren. Bij goed bevallen betreft het een functie voor langere tijd. Afhankelijk van leeftijd en eerdere opgedane ervaring ligt het salaris tussen de € 13,27 en € 18,79 bruto per uur. Het loon is conform de CAO Hellende daken. Je krijgt opbouw vakantiedagen en vakantiegeld. Indien je nog geen VCA-certificaat hebt, zorgen wij ervoor dat je die via ons kan halen. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in