+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Planner prefab beton Kootstertille

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.600 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Planner ben jij de drijvende kracht achter de tijdige productie van betonnen heipalen. Jouw verantwoordelijkheden zijn veelzijdig en van vitaal belang voor het vlotte verloop van het productieproces. Je zorgt niet alleen voor een optimale bezetting van de productie, maar draagt ook zorg voor de technische voorbereiding en coördinatie van de beschikbaarheid van materialen in overleg met leveranciers.

Flexibiliteit is jouw tweede natuur. Je kunt snel schakelen en mogelijke veranderingen in prioriteiten identificeren. Het verwerken van deze wijzigingen in de bezetting vormt geen enkel probleem voor jou.

In nauwe samenwerking met collega's van de commerciële afdeling bewaak je de voortgang van teken- en rekenwerk en goedkeuringen. Daarnaast ondersteun je bij het calculeren en maken van offertes en projectplanningen, waarbij jouw technische en cijfermatige inzicht van onschatbare waarde is.

Jouw nauwkeurige planningen stellen jouw collega's in staat om efficiënt en met vertrouwen te werken. Bij ons staat samenwerking centraal. Je werkt intensief samen met diverse afdelingen, waarbij een sterke teamgeest, open communicatie en korte lijnen cruciaal zijn voor het bereiken van optimale resultaten.

Bij ons werk je van maandag tot en met vrijdag, van 07:00 tot 16:00 uur. Daarvoor ontvang je een bruto maandsalaris oplopend tot maar liefst € 4.600,00 (per 4 weken!), maar dit hangt af van hoe oud je bent en hoeveel ervaring je hebt. We vinden het belangrijk dat je goed beloond wordt voor je inzet. Dus als je klaar bent om samen met ons te groeien en te werken aan je carrière, dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken.


Gevraagd

  • Afgeronde mbo+/hbo-opleiding in civiele techniek of bouwkunde geniet de voorkeur.
  • Ervaring met het lezen van tekeningen in Autocad en het kunnen doorvoeren van kleine wijzigingen is een pluspunt.
  • Beschik over een helicopterview en een scherp cijfermatig inzicht om complexe situaties effectief te analyseren.
  • Stressbestendigheid en kalmte zijn jouw tweede natuur, waardoor je zelfs onder druk uitstekend presteert.


Aanbod

  • Geniet van een stabiel inkomen met een aantrekkelijk bruto salaris tussen € 2.800,00 en € 4.600,00 per periode van 4 weken, wat neerkomt op 13 keer per jaar.
  • Elke vrijdag gegarandeerd het weeksalaris op je rekening.
  • Goed geregelde reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per kilometer.
  • Profiteer van een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden, inclusief 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen.
  • Een langdurig fulltime dienstverband voor 40 uur per week.
  • Werk in een levendige en afwisselende functie binnen een vriendelijk en gezellig bedrijf, waar een prettige werksfeer en teamspirit centraal staan.
  • Ga je bij ons aan de slag? Dan krijg jij van ons een opleidingsvoucher van maar liefst € 1.000,00! Hiermee kan jij de training of cursus volgen die jij zelf wilt!


Bedrijfsomschrijving

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van betoninnovatie en kwaliteit met onze gespecialiseerde diensten. Als experts in prefab betonnen elementen en marktleider in betonnen barriers, zijn we vastberaden om topkwaliteit te leveren voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages en meer. Onze gedrevenheid voor vooruitgang stimuleert ons voortdurend om nieuwe en verbeterde producten te ontwikkelen, aangepast aan de behoeften van de markt, wet- en regelgeving en technologische inzichten.Ben jij klaar om je enthousiasme als planner te laten ontbranden voor hoogwaardige betonoplossingen? Of heb je nog vragen die beantwoord moeten worden? Aarzel niet om contact op te nemen met Tessa. Ze staat voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Bel haar direct op 06-57751611 of stuur een e-mail naar [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in