+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kootwijkerbroek.
Laad meer vacatures

Timmerman Kootwijkerbroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met hout en wil je deel uitmaken van een familiebedrijf dat prachtige projecten realiseert? Als timmerman in de houtbouw zet je unieke gebouwen neer. Je werkt met prefab elementen en handige machines, waardoor je snel resultaat ziet. Het echte timmerwerk staat centraal, want andere taken worden voor je gedaan. Je krijgt een goed salaris en er zijn leuke extra s, zoals teamuitjes en dagelijks vers fruit. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Méér dan unieke projecten!

Heb jij passie voor houtbouw? Wil jij bijzaak voor bijzaak laten? Werk je graag bij een gedreven familiebedrijf? Ga werken als timmerman in de houtbouw!

In deze buitendienstfunctie zorg je met jouw vakbekwame collega's voor een tevreden klant. Jullie zijn hét visitekaartje van deze houtbouw specialist uit Midden-Nederland en zetten prachtige bijgebouwen of woningen neer. Dit neerzetten bestaat uit het in elkaar zetten van in de fabriek voorbereidde prefab elementen. Hier komt nog meer ambacht en kunde bij kijken dan je misschien zou denken! Niet alleen de verschillende locaties brengen soms uitdagingen met zich mee, ook de bevestigingstechniek en afwerking verschilt per klus.

Daarbij hebben we goed nieuws voor wanneer jij je op het échte timmerwerk wil richten: bijzaak wordt namelijk voor bijzaak gelaten. Wat we hiermee bedoelen? Wanneer jij aankomt op de klus, is de fundering al gestort en kunnen jullie direct beginnen. Ook dit gebeurt niet allemaal met de hand, maar met behulp van een handige aanhangerkraan. Om het vervolgens af te maken: elektra wordt tevens uitbesteed, zodat jij je kan richten op het mooie timmermansvak!

Door te werken met prefab elementen en handige machines en kranen, werk je meestal een paar dagen tot een week aan een klus.

Wil je meer informatie over deze vacature of het bedrijf? Neem gerust contact op met Jorrit (06-55926282), hij vertelt je graag meer!


Wat kun je verwachten?

Unieke houten gebouwen neerzetten en daarmee de klant tevreden achterlaten: het geeft je veel voldoening. Als timmerman ben je van grote toegevoegde waarde binnen dit bedrijf en dat wordt bijzonder goed beloond:

  • Een startsalaris tussen de € 2.900 - € 4.000;
  • Pensioen, vrije dagen en overige arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed geregeld;
  • Heb je iets nodig, dan wordt dat direct geregeld;
  • Reisuren naar de klus en overuren worden netjes uitbetaald;
  • Je hebt de mogelijkheid om je rijbewijs E achter B via ons te halen;
  • We gaan voor de lange termijn en dus een vast contract, zo bouwen we op elkaar;
  • Meerdere uitjes door het jaar heen;
  • Dagelijks vers fruit van de zaak, ter gezonde compensatie voor de vrijdagmiddagborrel.
Wie zoeken we?

Wij kijken verder dan diploma’s, een vakman word je immers door te doen. Het belangrijkste vinden wij dat je passie hebt voor je werk en echt samen met je collega's mooie projecten aflevert met als doel: een tevreden klant.

We zijn naar iemand op zoek die:

  • Beschikt over rijbewijs B;
  • Een achtergrond heeft in het timmermansvak;
  • Sociaal en nauwkeurig is;
  • Goed kan omgaan met machines en houtgereedschappen.
Over het bedrijf

Sinds 2008 is deze houtbouwer aanzienlijk gestegen in omvang en het werk dat er wordt verricht. Met inmiddels een team van 70 collega's is de sfeer, toegankelijkheid en de communicatie altijd 'gewoon normaal' gebleven. Inmiddels werkt iedereen binnen dit familiebedrijf aan meer dan 300 houten (bij)gebouwen per jaar in allerlei soorten en maten.

Veel werk te verrichten dus, mede doordat zij vanaf advies tot oplevering het totaalplaatje voor klanten verzorgen. Alles is in eigen beheer en goed op de rit, alleen zo kan er goed werk afgeleverd worden.

Weet jij van aanpakken? Dan pas je wat dat betreft al goed in dit team!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in