+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krimpen aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Uitvoerder ZZP basis – Krimpen aan de IJssel Krimpen aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Voor een toonaangevende aannemer met spraakmakende projecten ben ik op zoek naar een uitvoerder op ZZP basis voor de bouw van een school. Omdat geen bouwproject hetzelfde is, blijf je bij elk project het beste uit jezelf en je team halen! Het betreft een school in Krimpen aan de IJssel.


Als leider van de bouwplaats realiseer je samen met je team uitdagende en complexe projecten voor de klanten van de opdrachtgever. Je houdt je onder ander bezig met het coördineren van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid. En je bewaakt de planning volgens de Lean methodiek. 



Gevraagd

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder. Je bent een echte teamplayer en kiest voor de beste technische oplossing. Je bent de problemen een stap voor en geeft duidelijke sturing aan je team en communicatief ben je sterk. 



Aanbod

Een mooie uitdaging als ZZP’er om, 7 maanden, aan dit prachtige project te werken. Je komt te werken bij een goed georganiseerde aannemer met prachtige projecten. 


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever biedt alle mogelijke combinaties van hun expertises. Van bouwen of design & build in een bouwteam tot volledige DBFMO projecten met bijvoorbeeld langjarig onderhoud en exploitatie. Het is een hecht familiebedrijf en de teams zijn hecht, open en sociaal. De informele sfeer bied je gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in