+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krimpen aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Allround Monteur Bakkerij Krimpen aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag in een bakkerij waar de hele dag de heerlijke geur van verse stroopwafels en andere lekkernijen hangt. Als Allround Monteur Bakkerij zorg je ervoor dat alle machines goed werken. Je houdt ze schoon, lost problemen op en zorgt dat alles veilig is. Je werkt samen met verschillende mensen en helpt ook de collega's die de machines gebruiken. Plus, je mag genieten van al het lekkers dat we maken en soms zelfs iets mee naar huis nemen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken bij een bedrijf dat stroopwafels en andere lekkere producten maakt? En dus willen werken bij een bedrijf waar het altijd lekker ruikt? Heb jij ervaring in een rol binnen de Technische Dienst en op zoek naar een rol in de dagdienst? Dan is deze vacature zeker iets voor jou.


Wat ga je doen?

Als Allround Monteur Bakkerij ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van machines. Denk hierbij aan ovens, deegmixers, snijmachines en verpakkingsapparatuur. Een dag bij deze bakkerij kan erg divers zijn. Zo kan het zijn dat je bezig bent met het preventief onderhouden van de verpakkingsmachine, terwijl je te horen krijgt dat er een storing is in de oven. Om het productieproces niet te verstoren, zal je snel naar de oven toe moeten om de storing te verhelpen.

Bij dit bedrijf staat veiligheid voorop en daarom is het belangrijk dat jij ook de machines blijft controleren op de veiligheidsvoorschriften. Ook zul je veel moeten samenwerken met operators, de coördinator van de technische dienst en met één andere collega binnen de technische dienst. De operators ga je ook instrueren in het gebruik van de machines en hoe ze de volgende keer storingen kunnen voorkomen.

In deze functie denk je ook mee in het verbeteren van processen, machines, equipment, tools en zorg je ervoor dat dit ook wordt uitgevoerd. Ook zal je zorgen voor het afhandelen van de administratie ten behoeve van onderhoudswerkzaamheden.

Uiteraard werk je bij een bakkerij en dit betekent dat er ook veel lekkers op tafel staat in de pauzes en mag je zo nu en dan iets mee naar huisnemen. Klinkt goed toch?


Jouw werkzaamheden
  • Onderhouden van ovens, deegmixers, snijapparatuur en verpakkingsmachines;
  • Verhelpen van storingen in de machines;
  • Instrueren van Operators over het gebruik van machines;
  • Meedenken in het verbeteren van processen, machines en tools;
  • Rapporteren aan de coördinator van de Technische Dienst;


Gevraagd

  • Een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare opleiding;
  • Ervaring in de rol van Monteur Technische Dienst is een pré;
  • Teamplayer, analytisch en technisch inzicht;
  • Veiligheid staat bij jou voorop;


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een industriële bakkerij van o.a. stroopwafels. Het machinepark is state of the art en er wordt veel geïnvesteerd in het verbeteren van het productieproces en de medewerkers. Het bedrijf is een familiebedrijf met een gedeelde passie: het bakkersvak.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in