+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krimpen aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Consulent Aanmeldteam Jeugd Krimpen aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als consulent bij het ATJ (Aanmeldpunt Toegang Jeugdhulp) speel je een cruciale rol in het beoordelen van hulpvragen binnen gezinnen en het bepalen van de juiste vorm van jeugdhulp. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe aanmeldingen, wachtlijstdossiers en verleningsaanvragen. Deze functie vereist een zelfstandige en snelle aanpak, waarbij je besluitvaardigheid en analytisch vermogen centraal staan. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als consulent bij het ATJ (Aanmeldpunt Toegang Jeugdhulp) ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van nieuwe aanmeldingen voor jeugdhulp. Je analyseert de hulpvraag in gezinnen en beoordeelt of jeugdhulp nodig is, waarbij je beslist of deze intern bij KrimpenWijzer kan worden uitgevoerd of dat er externe jeugdhulp nodig is. Tevens beoordeel je verleningsaanvragen van eerder afgegeven beschikkingen. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor externe partijen, collega's en cliënten voor nieuwe aanmeldingen en wachtlijstdossiers.

Je bent in staat om snel zelfstandig taken uit te voeren, zoals het inschatten van urgentie op basis van beperkte informatie, het maken en onderbouwen van analyses, het nemen van beslissingen over jeugdhulp en het omgaan met kortdurende cliëntcontacten.

Werkzaamheden omvatten onder andere;

  • Beoordelen van nieuwe aanmeldingen
  • Uitvragen doen in gezinnen
  • Rapporteren van bevindingen in een ondersteuningsplan
  • Afhandelen van bureaudiensttaken zoals vragen beantwoorden
  • Monitoren van wachtlijstdossiers


Gevraagd

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het doen van onderzoek in het kader van de jeugdwet en het indiceren van jeugdhulp in de afgelopen 5 jaar;
  • Aantoonbare kennis van de ontwikkeling van het kind en gezinssystemen;
  • Geldige SKJ of BIG-registratie.


Aanbod

Wat mag je verder van matchpartner verwachten? 

  • Matchpartner gaat vertrouwelijk om met kandidaten en vindt het belangrijk om de juiste hulp te bieden op maat
  • Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten


Bedrijfsomschrijving

Krimpen aan den IJssel is een ondernemende gemeente die graag vooruit denkt en doet. Met zo'n 180 medewerkers zorgen ze voor een gemeente waar het fijn wonen, werken en leven is. De organisatie is continu in beweging. Ze zoeken naar nieuwe manieren van (samen)werken, gaan uit van zelforganisatie en zijn steeds meer gericht op resultaat in plaats van tijd. De organisatie is verdeeld in 25 thuisteams die gevormd zijn rondom inhoudelijke thema’s. Ze zoeken naar nieuwe manieren van (samen)werken, gaan uit van zelforganisatie en zijn steeds meer gericht op resultaat in plaats van tijd.Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches: Gemeente, Onderwijs, Arbo & Verzuim, Zorg en Welzijn. Wij vinden de samenwerking die wij aangaan erg belangrijk. Regelmatig contact is daarbij essentieel. Dit kan door middel van telefonisch contact of ergens een kopje koffie drinken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in