+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krimpen aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Leerling Onderhoudsmonteur Krimpen aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.200 - € 2.100 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en zoek je een spannende kans om te leren en te werken? Dit is jouw kans! Start een opleiding tot service- en onderhoudsmonteur. Je begint bij een leuk familiebedrijf en gaat later zelfstandig aan de slag. Je helpt met het onderhouden en repareren van verschillende machines. Elke dag is anders. Je gaat ook een dag per week naar school voor je opleiding. Je krijgt een goed salaris en alle kosten voor je opleiding worden betaald. Plus, je hebt een baan voor 3 jaar en krijgt hulp om je diploma te halen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Stroomt techniek door jouw aderen en ben jij altijd klaar voor een uitdaging? Dan is het opleidingstraject tot service- en onderhoudsmonteur op jouw lijf geschreven! Duik met Maintec in dit uitdagende werken-en-leren avontuur en verdien direct een aantrekkelijk salaris terwijl je aan jouw toekomst bouwt met een mbo-opleiding. Lees snel verder!


Waar ga je werken?

Je start bij een gezellig familiebedrijf met een fabriek in Krimpen aan den IJssel. Samen met je collega's klim je regelmatig tot grote hoogte voor inspecties aan hef- en hijsmiddelen. Later in je opleiding bezoek je zelfstandig klanten voor onderhoud, reparaties en keuringen aan diverse apparatuur en installaties. Natuurlijk ga je dan uitgerust met een werkbus en goed gereedschap op pad, aan alles is gedacht!


Wat ga je doen?

Als monteur service en onderhoud sta je aan het roer van het operationele succes van diverse organisaties! Jouw rol is van onschatbare waarde, want jij zorgt ervoor dat een breed scala aan machines en installaties in de industrie soepel blijft draaien. Geen dag is hetzelfde: van het oplossen van storingen tot het uitvoeren van preventief onderhoud, jij bent altijd klaar om klanten te ondersteunen en hun productieprocessen vlekkeloos te laten verlopen.

Maar daar stopt het niet! Naast je werkzaamheden duik je één dag per week de schoolbanken in voor de opleiding tot Eerste Monteur Service en Onderhoud Installaties en Systemen op niveau-3, in BBL-variant. Hier krijg je niet alleen praktijklessen, maar ook een stevige portie theorie. En vergeet de algemene vakken zoals Nederlands, rekenen en loonbaan & burgerschap niet, die jouw basis versterken en je klaarstomen voor een glansrijke toekomst in de techniek!


Wat verwachten wij van jou?

Met oog voor detail en een vooruitstrevende geest, ben jij altijd een paar stappen vooruit. Veiligheid staat bij jou voorop en je rust niet voordat technische uitdagingen zijn opgelost. Techniek zit in je bloed en service verlenen geeft je energie. Samenwerken met collega's is voor jou vanzelfsprekend. En hoogtevrees? Daar heb jij geen last van, integendeel, werken op grote hoogte geeft jou juist een kick!

Klinkt dit als jou? Solliciteer dan direct voor het BBL-opleidingstraject tot Eerste Monteur Service en Onderhoud Werktuigkundige Installaties niveau-3 en wie weet sta jij binnenkort al te schitteren in de grote werkplaats in Krimpen aan den IJssel!


Wat kun je van ons verwachten

💰 Verdien een aantrekkelijk salaris vanaf dag één, variërend van € 1200,- tot € 2100,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd;

📚 Geen zorgen over school- en boekengeld, Maintec neemt deze kosten voor haar rekening;

🌴 Geniet van doorbetaalde vakantiedagen en vakantiegeld om optimaal te ontspannen;

📜 We bieden een contract voor de duur van de opleiding, dus 3 jaar lang zekerheid;

👥 Persoonlijke begeleiding van een toegewijde leermeester en een coach vanuit Maintec, zodat jij je diploma behaalt!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in