+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krommenie.
Laad meer vacatures

Verzorgende ig Evean GewoonThuis Krommenie Krommenie

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 40 p/u
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Evean GewoonThuis (Volledig Pakket Thuis / VPT) is een ijzersterke vorm van dienstverlening in de Thuiszorg. Het team bestaat uit (wijk)verpleegkundigen, helpenden (plus), verzorgenden ig (c) en thuisSupporters. Samen zorgen jullie dat er niet alleen de nodige zorg wordt verleend maar dat er ook tijd is voor het welzijn van de cliënt. Kom werken bij Evean en reageer op deze vacature verzorgende ig Evean GewoonThuis Krommenie door op de sollicitatiebutton te klikken.

Thuis bij Evean, hier kom je te werken:

Het programma Evean GewoonThuis (Volledig Pakket Thuis) biedt cliënten langdurige zorg aan huis. Evean GewoonThuis (Volledig Pakket Thuis) schenkt zowel aandacht aan zorg als ook welzijn van de cliënten. Een volledig aanbod van thuiszorg waarbij jouw bijdrage ervoor zorgt dat de cliënt met de ondersteuning van Evean prettig en zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Het team:

Jouw nieuwe collega’s laten zich omschrijven als deskundig, loyaal, betrouwbaar, gezellig en gemotiveerd. Hard werken en samen veel plezier maken is het motto. De saamhorigheid zorgt ervoor dat de caseload onderling goed wordt verdeeld.

Werken bij Evean betekent ook werken bij een inclusieve, diverse en gelijkwaardige werkgever. Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen werken. Jij zult je daarom zeker thuis voelen bij ons.

Als zorgmedewerker kom jij te werken in de omgeving van Krommenie. Als het nodig is kun jij ook ingezet worden in andere teams in de regio Zaanstreek (omgeving Zaandam) en Waterland (omgeving Purmerend).

Hoe zorgt Evean voor jou?
Wanneer jij als verzorgende ig Evean GewoonThuis Krommenie bij ons in dienst treedt krijg jij:

•    Een salaris conform CAO VVT FWG 40 euro 2.695,33 tot euro 3.502,58 op basis van een fulltime dienstverband;
•    Een contract voor 16 tot 24 uur per week, een contract voor 12 maanden (met de intentie tot een vast contract);
•    Een reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
•    Een mobiele telefoon en iPad;
•    Een dienstauto staat tijdens jouw dienst klaar tot jouw beschikking om de bezoeken aan en met de cliënten af te leggen.

Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand), fiscale voordelen, een pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en korting op de aanvullende ziektekostenverzekering. voor een volledig overzicht van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Persoonlijke ontwikkeling:

Goed om te weten is, dat er binnen Evean verschillende manieren worden aangeboden om jezelf te blijven ontwikkelen zodat jij kunt groeien en, als je dit wenst, kunt doorgroeien.

Dit is de rol van je leven:

Omdat jij als verzorgende ig Evean GewoonThuis Krommenie (vig) de mogelijkheid krijgt om met persoonlijke aandacht zorg aan jouw cliënten te bieden. Verpleegtechnische handelingen zijn aanwezig maar voeren niet de overhand.

Jij gaat werken in een multidisciplinaire werkomgeving. Samenwerking met collega’s binnen en buiten jouw eigen team waarbij het welzijn van de cliënten een belangrijk onderdeel is. Door het opbouwen van een vertrouwensband, observatievermogen en luistervaardigheden zijn jullie in staat symptomen of een bepaald gedrag bij een cliënt te herkennen. Door met de cliënt (en de mantelzorg of bijvoorbeeld casemanager) in gesprek te gaan proberen jullie de oorzaken of redenen te achterhalen waar bepaalde gedragingen, zoals angsten of weerstand, vandaan komen. Zodoende ontstaat er begrip waarmee de kwaliteit van leven, zorg en welzijn, verbeterd kunnen worden.

Een uitdagende en zelfstandige rol voor elke verzorgende ig / zorgmedewerker die ook belangstelling heeft in de psyche van de mens (bijvoorbeeld als je werkt of hebt gewerkt als verzorgende bij een GGZ instelling of op een PG afdeling).

Diensten verzorgende ig Evean GewoonThuis Krommenie:

Jij start vanuit huis op. De diensten in de ochtend/middag zijn 7 tot 8 uurs diensten. De avonddienst start om 16.00/16.30 uur en eindigt rond 22.30/23.00 uur. In het weekend werk je van 8.00/8.30 uur tot ongeveer 13.00/13.30 uur.

Jij voelt je thuis bij Evean omdat:

•    Jij zelfstandig bent en van de vrijheden houdt die Thuiszorg biedt;
•    Jij werkt graag in een kleiner team, hierin kom jij helemaal tot jouw recht;
•    Dit uit zich in energie, pro-activiteit, mee willen denken en actief willen bijdragen aan de teamdoelstellingen. Verder;
•    Vind jij het leuk om jouw vaardigheden in gesprekstechnieken toe te kunnen passen en;
•    Ben jij creatief in het uitvoeren van jouw werkzaamheden (ook bijvoorbeeld in het vinden van manieren om aansluiting met cliënten te vinden).

Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen? 

•    Een afgerond diploma Verzorgende IG (vig);
•    Een geldig rijbewijs B (wij hebben een dienstauto tot jouw beschikking klaarstaan, schakel).

Enthousiast?
Solliciteer direct door op de sollicitatiebutton te drukken. Voor meer informatie over deze vacature verzorgende ig Evean GewoonThuis Krommenie kun jij contact opnemen met Peter Kuijpers, corporate recruiter: telefoon: 06-10488486, e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Whatsapp. Reageren op deze vacature kan zolang de vacature gepubliceerd staat. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in