+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Planner / Kopersbegeleider voor verbouwingen, omgeving Uden, 3, 4 of 5 dagen Langenboom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Keukenbouwersplus

  • Gecontroleerde werkgever
Keukenbouwersplus

Gevraagd

  • 28 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons draait het niet alleen om goede resultaten, maar ook om een positieve ervaring voor onze klanten. Als planner zorg jij voor een duidelijke en efficiënte planning van de verbouwing. Je verdeelt het werk onder verschillende experts en geeft hen de juiste informatie. Ook houd je de klant op de hoogte en beantwoord je hun vragen. Zo zorgen we samen voor een succesvolle en tevreden verbouwing. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij willen niet alleen mooie eindresultaten neerzetten. We willen ook dat de klanten de verbouwing op alle fronten als positef ervaren. En daar hoort ook een compacte verbouwingsplanning bij waarin alle werkzaamheden logisch en strak op elkaar zijn afgestemd. Jij maakt deze planning en brengt de afzonderlijke taken onder bij onze diverse vakspecialisten, die je ook voorziet van de juiste technische informatie. Je brengt de klant op de hoogte van de planning en beantwoordt eventuele vragen van de klant over de planning of over de verbouwing.

Gevraagd

Om dit werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je secuur bent zodat alle verbouwingswerkzaamheden worden ingepland. Je denkt logisch na en controleert je eigen werk om zeker te zijn van de perfecte compacte planning. Daarnaast ben je prettig in de communicatie. Er zijn namelijk verschillende mensen met wie je communiceert (vakmensen, klanten, collega's op kantoor) en het is belangrijk dat je zo goed mogelijk rekening houdt met ieders behoeften en verwachtingen. Bij vragen of uitdagingen ben je oplossingsgericht.
Het is prettig als je affiniteit hebt met woningen, interieur of renovatie. Dan zul je namelijk begrijpen dat klanten hoge verwachtingen van een nieuwe keukenruimte hebben. Dat inlevingsvermogen helpt je bij het nemen van beslissingen.

Aanbod

Wij zijn gevestigd in Langenboom (omgeving Uden). Een rustige omgeving en lekker parkeren voor de deur. Ons kantoor is onlangs verbouwd tot een fijne en huiselijke werkomgeving. Je deelt je kantoor met je collega's van verbouwingen en als je naar buiten kijkt, zie je het grote groene achterland. Als je wilt kun je meedoen aan de tafeltenniswedstrijden tijdens de pauze of wandelen met kantoorhond Dolly.

Uren

28 - 38 uur
Aantal dagen en uren in overleg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in