+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leek.
Laad meer vacatures

Projectleider Leek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bouwprojecten als Projectleider bij een toonaangevend bouwkundig adviesbureau. Hier krijg je de kans om opdrachtgevers te begeleiden in hun bouw- en verduurzamingsprojecten, met de missie om ieder project tot een fijne ervaring te maken. Geniet van een veelzijdige rol, een prettige werksfeer, en de mogelijkheid tot thuiswerken, naast de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een bouwkundig adviesbureau die zijn klanten houvast en zekerheid biedt tijdens een bouwproject. Eerlijk, open en praktisch is wat hen kenmerkt. Ze staan bekend om hun prettige en deskundige samenwerking met hun opdrachtgevers en zo willen ze ieder bouwproject tot een fijne ervaring maken.

Ben jij een gepassioneerde bouwer met een talent voor het begeleiden van opdrachtgevers in hun bouw- en verduurzamingsprojecten? Headhuntersteam is op zoek naar een Projectleider die zich inzet voor het samenstellen en aansturen van projectteams, het verzekeren van een doelgerichte uitvoering van alle werkzaamheden en het vergroten van projectverwervingsresultaten door projecten op hoog niveau uit te voeren en te begeleiden.

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers bij het realiseren van hun bouw- en verduurzamingsprojecten. Je controleert de werkzaamheden van het projectteam en zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen. Daarnaast draag je zorg voor de correcte technische en financiële afhandeling van projecten en onderhoud je regelmatig contact met belangrijke bestaande relaties en opdrachtgevers.

Wat wordt er van jou verwacht?

Als ideale kandidaat heb je een passie voor bouwen en het begeleiden van (toekomstige) gebruikers van gebouwen. Je onderscheidt je door jouw sturingsvermogen, dat je aanpast aan het soort project en de omgeving waarin je werkt. Je bent de technische adviseur die de betrokkenen verbindt om zo tot een optimaal resultaat te komen. Je voelt zich thuis in een dynamische en soms hectische werkomgeving en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om draagvlak te creëren bij diverse belanghebbenden en binnen het team.


Functie eisen
  • Opleiding op HBO niveau aangevuld met specifieke vaktechnische opleidingen en/of ervaring in een vergelijkbare bouwtechnische functie. 
  • Beschikken over ruime kennis van de markt.
  • Planmatig gefaseerd kunnen werken.
  • Goed kunnen coördineren en overzicht behouden bij de werkzaamheden. 

Competenties:

  • Goede contactuele eigenschappen.
  • Empathisch vermogen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden. 

Wat biedt de opdrachtgever?

  • Een uitdagende, afwisselende functie met volop ontwikkel-mogelijkheden.
  • Een prettige werksfeer in een spontane werkomgeving.
  • Een marktconform salaris met mogelijkheid tot thuiswerken.

Wil je meer weten over deze tijdelijke (interim) opdracht? Paul Sporrel, consultant van Headhuntersteam Groningen. Hij komt graag met je in contact en is bereikbaar op: 050-5268884 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in