+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leek.

Commercieel Administratief Medewerker Customer Support Leek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als Commercieel Administratief Medewerker werk je met nationale en internationale klanten. Je zorgt voor het hele orderproces, van begin tot eind. Ook help je de buitendienst. Je werkt in een team van 5 mensen en samen zorgen jullie dat klanten blij zijn. Je kunt deels thuis en deels op kantoor werken. Dit is een kans om veel met klanten te praten en ook administratief werk te doen. Plus, er zijn leuke teamuitjes en een fijne sfeer op het werk. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin jouw administratieve vaardigheden en klantgerichte instelling tot hun recht komen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In deze baan als Commercieel Administratief Medewerker krijg je de kans om dagelijks in contact te staan met zowel nationale als internationale klanten. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van het volledige orderproces, vanaf de aanname van de order tot aan de uiteindelijke levering aan de klant. Daarnaast bied je ondersteuning aan de key-accountmanagers in de buitendienst. Je komt te werken in een enthousiast customer support team met 5 collega's en je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn over de levering van hun producten. Klinkt dit als een interessante uitdaging voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie!

wat bieden wij jou
  • Jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging
  • Baan bij een gerenommeerde verpakkingsproducent
  • Samenwerking binnen een customer support team
  • Mogelijkheden voor hybride werken (kantoor/thuis)
  • Mix van klantcontact en administratieve taken
  • Personeelsuitjes en een informele werkomgeving
wie ben jij

In deze rol als Commercieel Administratief Medewerker is het essentieel dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en een sterke focus hebt op klanttevredenheid en service. Daarnaast blink je uit in plannen, organiseren en het stellen van prioriteiten. Je bent administratief zeer bekwaam en nauwkeurigheid is voor jou vanzelfsprekend. Je bewaakt nauwgezet de voortgang van ordertrajecten en zorgt ervoor dat alles volgens afspraak verloopt. Bovendien heb je oog voor detail en merk je zaken op die anderen mogelijk over het hoofd zien. Klachten van klanten neem je serieus en je doet er alles aan om ze naar tevredenheid op te lossen.

  • je bent MBO-4 óf HBO geschoold;
  • je hebt ervaring met (internationaal) klantcontact en diverse administratieve taken;
  • ben je HBO-geschoold en sta je aan het begin van je carrière, dan moedigen we je aan om ook te solliciteren;
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • kennis van MS Office is vereist en heb je ervaring met ERP-systemen dan is dit een pluspunt.
wat ga je doen

In deze baan als Commercieel Administratief Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale klanten. Elke dag heb je voornamelijk contact met klanten via e-mail, maar ook telefonisch, over nieuwe orders voor verpakkingen. Als Commercieel Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van het volledige orderproces, vanaf de aanname van de order tot aan de uiteindelijke levering aan de klant. Klachten van klanten neem je serieus en je doet er alles aan om ze naar tevredenheid op te lossen. Daarnaast bied je als Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst ondersteuning aan de key-accountmanagers in de buitendienst. Je werkt in opdracht offertes uit en bewaakt de budgetten. Intern heb je als Commercieel Administratief Medewerker veel contacten met collega's van verschillende afdelingen (o.a. planning, inkoop, productie) om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn over de levering van hun producten. Kortom: een uitdagende functie waarin jouw administratieve vaardigheden en klantgerichte instelling volledig tot hun recht zullen komen.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende Europese producent en distributeur van flexibele verpakkingsoplossingen. Wereldwijd werken er circa 1.900 medewerkers en het bedrijf telt circa 22 (productie)locaties, waaronder in Leek. Je komt te werken in een vlot en energiek team van collega’s, die dagelijks samenwerken aan het succes en de groei van de onderneming.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen ? Bel, mail of app met Gerrit Hogeveen via M. 06 - 12 43 55 83 of E. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales & Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in