+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leek.

Operationeel manager Leek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

365 Werk

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Bij Vitos, een specialist in reiniging, zoeken we een operationeel manager. In deze rol ben je het hart van de organisatie. Je plant efficiënt, houdt contact met klanten en zorgt dat alles soepel loopt. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. Je werkt in een klein team, waar een flexibele werkweek mogelijk is. Ook zijn er leuke teamactiviteiten. Je kunt direct beginnen met het opbouwen van je pensioen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Beschik jij over organisatorische talenten en ben jij klaar voor een nieuwe rol? Ga bij Vitos specialistische reiniging aan de slag als operationeel manager!

Wat ga je doen?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij je al je organisatorische talenten kunt laten zien? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Vitos zoeken we namelijk naar een operationeel manager om het team te komen versterken. Als vooraanstaande partner in specialistische reiniging staan ze bekend om de innovatieve aanpak en het succesvol afronden van zelfs de meest uitdagende projecten door heel Nederland.

Als operationeel manager ben jij het middelpunt van de organisatie. Jij zorgt ervoor dat het team efficiënt wordt ingepland, onderhoudt nauw contact met zowel klanten als teamleden, en zorgt ervoor dat de VCA-certificering up-to-date blijft. Als je ervaring hebt in de schoonmaakbranche, vooral in specialistische reiniging, krijg je de kans om nieuwe opdrachten te beoordelen, prijsvoorstellen op te stellen en offertes te maken. Daarnaast behoren het afhandelen van telefoontjes en e-mailcommunicatie tot jouw dagelijkse werkzaamheden. En vergeet niet: Vitos staat altijd open voor jouw frisse ideeën over digitalisering binnen de organisatie!


Wat we jou bieden
  • Een bruto maandsalaris tussen de €3500 en de €4000, op basis van de ervaring die jij meebrengt
  • Vanaf je eerste werkdag bouw jij pensioen op
  • Bij Vitos werk je binnen een gezellig en klein team
  • Jouw werkweek is flexibel in te delen qua werktijden
  • Regelmatig leuke activiteiten buiten werk om
Wie wij zoeken
  • Jij bent woonachtig in (omgeving) Leek
  • Jij werkt punctueel, gestructureerd en kan gemakkelijk schakelen tussen taken
  • Jij bent beschikbaar voor 38 uren in de week en vindt het leuk om op kantoor te werken
Goed om te weten

In de functie van operationeel manager ben je verantwoordelijk voor het plannen van personeel, contact met klanten en personeel, facturatie en het bijhouden van VCA certificering. Wanneer iemand ervaring heeft in de schoonmaak, met name specialistische reiniging, kan iemand ook nieuwe opdrachten inmeten, prijzen maken en offertes opstellen. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van offertes en het aannemen van de telefoon en beantwoorden van de mail. Tot slot staat Vitos ervoor open als je mee wilt denken met digitaliseringsvraagstukken.

Belangrijk voor deze functie is dat je punctueel bent, gestructureerd werkt en dat je flexibel bent om van taken te switchen. Het is belangrijk dat je op kantoor in Leek wil werken en dat je 38 uur per week beschikbaar bent.

Bij Vitos werk je in een klein gezellig team, is je werkweek flexibel in te delen en zijn er regelmatig leuke activiteiten vanuit het bedrijf. 

Jouw werktijden worden in overleg bepaald

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in