+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Locatie Manager Multifunctioneel Centrum De Schammert Leende Leende

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multifunctioneel Centrum De Schammert Leende

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

LOCATIE MANAGER GEZOCHT

Over onze locatie
Multifunctioneel Centrum De Schammert Leende


De gemeente Heeze-Leende heeft geïnvesteerd in de bouw van een nieuw Multifunctioneel centrum in Leende met daarin een basisschool, kinderdagverblijf, bibliotheek en dorpshuis. Sinds de opening in oktober 2020 en de corona-jaren is de exploitatie in 2022 echt op stoom gekomen.
Het dorp Leende kent een levendig verenigingsleven waar vrijwilligersorganisaties actief activiteiten en voorzieningen ontwikkelen die essentieel zijn voor een bloeiende gemeenschap. De Schammert fungeert als centrale ontmoetingsplek voor de inwoners. Belangrijke aandachtsgebieden zijn ontmoeten, ontspannen, ontwikkelen, ontplooien en ondernemen.
Onze ambitie is om deze functies de komende jaren nog uit te breiden met een breder scala aan culturele activiteiten. Daarnaast streven we naar een nog uitgebreider centrum voor vraag en aanbod, terwijl we toegankelijke ondersteuning en algemene voorzieningen bieden binnen het sociale domein. Onze facilitering wordt gedragen door een ondernemend bestuur en een professionele horeca.
De gemeente Heeze-Leende kent 3 dorpshuizen (Schammert Leende, Perron Heeze en Valentijn Sterksel). Het accommodatiebeleid geeft richting aan de verwachtte voordelen van samenwerking tussen deze dorpshuizen. Het managen van deze locaties is een behoorlijke taak in een relatief kleine gemeente, en op dit moment wordt onderzocht wat de voor- en nadelen zouden zijn van een gezamenlijke aansturing. Het is duidelijk dat deze ontwikkeling perspectief kan bieden voor de invulling van deze vacature.
Over de rol als locatie manager
Als locatiemanager draag je autonoom de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse operationele gang van zaken in Multifunctioneel Centrum De Schammert.
Je geeft leiding aan het personeel, zorgt ervoor dat de locatie te allen tijde goed onderhouden is, beheert de contracten en onderhoudt de relaties met vaste gebruikers. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende reserveringen en evenementen. Met behulp van gedetailleerde draaiboeken en plattegronden zorg je ervoor dat elke reservering conform de afspraken verloopt. Dankzij jouw kennis van evenementenorganisatie en ondernemerschap heb je inzicht in de processen en stuur je op jouw exploitatieplan. Tevens waarborg je de veiligheid op de locatie aan de hand van specifieke protocollen en ben je verantwoordelijk voor verschillende faciliteiten, zoals horeca, en het voorraadbeheer.

Gevraagd

Ben jij degene die ons team komt versterken ?

We zoeken iemand die graag tussen de mensen staat, maar tegelijkertijd een duidelijk overzicht kan behouden en met ondernemersgeest een dynamische locatie draaiende houdt met het oog op de toekomst. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! In deze functie is het van belang dat:

• Je een mensen mens bent. Jij vertegenwoordigd dat welkome gevoel voor jong en oud!
• In deze functie ben je de spil van de Schammert Jij zorgt ervoor dat de organisatie optimaal kan draaien.
• Met jouw hands-on mentaliteit zorg je ervoor dat de locatie voldoet aan de gestelde normen.
• Je kennis en aantoonbare ervaring hebt met het runnen van een horeca/event locatie.
• Je bekend bent met het maken en operationeel inregelen/aansturen van een businessplan ofwel exploitatieplan.
• Je affiniteit hebt met het verenigingsleven ofwel een dorpshuis zoals we eerder omschreven.
• Je bekend bent en makkelijk schakelt met de diversiteit aan leveranciers in zake een horeca onderneming, denk aan leveranciers voor food & beverages, Tapwacht, veiligheid, schoonmaak, water en licht, etc.
• Je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt & de capaciteiten bezit om transparant leiding te geven. Jij bent een echte People manager voor de medewerkers op de vloer en een fijne collega en sparringpartner in jouw rapportage aan het Bestuur van de Stichting achter het Dorpshuis.
• Je snel schakelt, oplossingsgericht denkt en altijd voor het beste resultaat gaat.
• Je stressbestendig bent en altijd weet het overzicht te bewaren.
• Je die horeca/ondernemers mentaliteit bezit, ook als het gaat om werktijden.
• Je bent in het bezit van een certificaat Sociale Hygiëne en bekend met de richtlijnen rondom HACCP.
• Je bekend bent met het inrichten, aansturen en de borging van een administratieve organisatie (van contracten met gebruikers naar factuurverwerking, personeels- en salarisadministratie en de periodieke rapportages en controles).
• Je out of de box kunt denken. Beleving staat voorop! Jij staat elke keer weer stil bij hoe beleving op de werkvloer en voor de bezoekers zo optimaal ingeregeld kan worden. Verbinding en verwachtingen overtreffen is jouw doelstelling.
• Je hebt vaardigheden die passen bij een HBO werk- en denkniveau.

Aanbod

Wat bieden wij onze nieuwe locatie manager?
• Een bruisende en inspirerende werkplek. Daar waar geen dag hetzelfde is!
• Een rol waarbinnen de vrijheid bestaat om jouw ondernemerschap vorm te geven.
• Fijne collega's & een dorpshuis vol vaste gezichten en een diversiteit aan doelgroepen.
• Wij staan ervoor open om samen een beste werkvorm te definiëren. In lijn met de doelstelling om het dorpshuis zo optimaal mogelijk te laten draaien.
• In deze full-time functie bieden wij een passend salaris en in onderling overleg passende werktijden.
Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team? Solliciteer dan nu en stuur jouw CV en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uren

36 - 40 uur
Geen 9.00 - 17.00 uur

Salaris

HBO werk- en denkniveau
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in