+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Outsystems Developer Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Laptop, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als Outsystems Developer maak je software oplossingen voor zakelijke IT problemen. Qua technologie varieert het van low code, OutSystems, APEX, Java, Oracle tot Business Intelligence. Ook zijn er steeds meer raakvlakken met Data Science, Machine Learning en IoT. Doordat het bedrijf in veel verschillende sectoren actief is, is elk project anders. Zo kan een project 3 maanden, maar ook een jaar of langer duren. In samenspraak wordt besloten welke opdrachten bij jou passen en waar jij graag je kennis en kunde zou inzetten.

Vanuit het bedrijf is geen bepaalde eis in leeftijd of ervaring, want er wordt meer waarde gehecht aan de motivatie van nieuwe collega's. Een goede developer is volgens dit bedrijf naast technisch ook flexibel, ambitieus en heeft consulting skills. Hoewel dit in principe een fulltime rol beslaat, kan er ook voor gekozen worden om 32 uur te werken of een dag vanuit huis te werken. Dit hangt echter ook af van de klant waar je voor aan het werk gaat. Veel van de klanten werken volgens de SCRUM methode, dus ervaring hiermee is gewenst.



Gevraagd

Je bent zelfstandig, maar ook proactief en communicatief sterk. Je toont initiatief en staat voor je eigen ambities. Je bent creatief, maar ook kritisch met oog voor detail. Daarnaast zal het fijn zijn als je de volgende ervaringen met je meebrengt: 

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting;
  • Je beschikt over ruime ervaring met C# .NET of een andere programmeertaal binnen .NET; 
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en goed Engels. 


Aanbod

Tegenover de verantwoordelijkheden die jij als Outsystems Developer bij deze organisatie zal komen te dragen, staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo kan jij rekenen op: 

  • Een salaris tussen de €2.500,- en €4.500, op basis van 40 uur; 
  • Een passende jaarbonus op basis van individuele en bedrijfsprestatie; 
  • Leaseauto met tankpas of een vervoersbudget; 
  • Telefoonvergoeding en een laptop van de zaak; 
  • Goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering; 
  • Doorgroeimogelijkheden en specialisaties; 
  • Trainingen en certificeringen op kosten van de zaak; 
  • Werken in een platte organisatie met een informeel en divers team!


Bedrijfsomschrijving

Dit in 1995 opgerichte bedrijf verleent technische diensten aan ondernemingen met IT-uitdagingen. Deze uitdagingen zijn aanwezig in diverse sectoren, zoals de zorg, industrie, energie, overheid, logistiek, het onderwijs en meer. Hun klantenbestand is erg breed, enkele namen hieruit zijn bijvoorbeeld NS, Coolblue, Eneco en Gemeente Amsterdam. Het doel van dit bedrijf is om met probleemoplossend vermogen, technische expertise en dienstbaarheid de beste zakelijke IT oplossingen te bedenken voor hun klanten. Naast het ontwikkelen van applicaties wordt er binnen deze onderneming ook advies en training gegeven aan zowel klanten als medewerkers. Dit eigen opleidingsprogramma maakt de organisatie uniek.Je krijgt de vrijheid om zelf je voorkeur aan te geven over het werken op het kantoor in Leerdam of bij de klant op locatie. Binnen het bedrijf heb je rond de 150 collega's en hiervan is ongeveer de helft inhouse aan het werk. De overige collega's werken bij verschillende klant op locatie. Je collega's en jij hebben enorme technologische kennis maar doen hier niet te moeilijk over. In deze onderneming zijn naast technische skills namelijk ook goede communicatieve vaardigheden nodig. Je ondersteunt de klant persoonlijk met de juiste expertise en moet een project in 'normale taal' kunnen uitleggen aan iemand zonder IT kennis.Ondanks dat een deel van de collega's op locatie van de klant werken, is het met een groot en divers team erg gezellig op kantoor in Leerdam. De development afdeling bestaat onder andere uit Java, Oracle en OutSystems developers, middleware specialisten en business intelligence consultants. Zo worden er naast kennissessies ook regelmatig feesten georganiseerd. Het team beschrijft zichzelf dan ook als een grote familie. Tot slot wordt er een keer per jaar iets voor het goede doel gedaan en wordt er voor de sportievelingen deelgenomen aan een Mudrun!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in