+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.
Laad meer vacatures

Medewerker bosmaaier Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 3.000 p/m
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Prachtig werk binnen het groen!

Ben jij zelfstandig en kun je goed overweg met een bosmaaier? Ben je op zoek naar vrijheid in je werk? Wil je graag werken in de regio? Dan is deze mooie baan wat voor jou!

Dagelijks start je op de vestiging met een kop koffie, maak je alles gereed en vertrek je met de bedrijfsbus naar de eerste locatie. Met een telefoon en laptop van de zaak, weet je precies waar je naar toe moet en zet je gemakkelijk de route vanaf je laptop in de navigatie van de bus. Doordat je een zelfstandige functie hebt, bepaal je zelf de indeling en welke routes je neemt.

Jouw taak is om het onderhoud te doen op moeilijk begaanbare locaties voor de maaimachine. Nadat jij bent geweest, ziet alles er dus weer strak uit! Bij moeilijk begaanbare locaties kun je denken aan de ruimte onder, boven of naast bankjes, paaltjes, bermen, sloten en rondom lantaarnpalen en verkeersborden. Als medewerker bosmaaier heb je bij dit bedrijf jaarrond werk.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Job (06-16362670) voor meer informatie!


Wat kun je verwachten?

Je kunt van dit bedrijf verwachten dat alles goed geregeld is, ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Naast een baan voor de lange termijn (omdat je in de winter ook bij hen de slag kan) willen ze je graag het volgende bieden:

  • Een eigen bedrijfsbus volgeladen met o.a. een bosmaaier en bladblazer van goede kwaliteit;
  • Salaris (€ 2.250 – € 3.000), voorwaarden en vrije dagen zijn goed geregeld middels de CAO;
  • Volop doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen;
  • Kledingpakket zoals de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen en andere zaken zijn goed geregeld en wordt niet moeilijk overgedaan.
Wie zoeken we?

Als je geniet van zelfstandig werken in het groen, is een functie als medewerker bosmaaier een mooie uitdaging voor jou. Wij zoeken jou als jij:

  • Werkervaring hebt in de groen- of hovenierssector;
  • Rijbewijs B hebt;
  • Graag netjes werk aflevert;
  • Goed om kunt gaan met een tablet / laptop om de routes te bepalen.
Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als medewerker bosmaaier hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in