+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.

Teammanager Leerdam, Lingewaal en Geldermalsen Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rivas

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de voorhoede van de wijkverpleging met een rol die jouw leiderschapskwaliteiten uitdaagt en de toekomst van de zorg vormgeeft. Als teammanager werk je samen met een duaal management collega aan het verbeteren van zorgaanbod en werkwijzen, met focus op innovaties zoals VPT in de wijk en reablement. Geniet van een omgeving, waar jouw visie en ondernemerschap worden gewaardeerd, en profiteer van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid om je eigen aanvullende arbeidsvoorwaarden te kiezen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Je vervult een sleutelrol in de wijkverpleging van nú en in de toekomst. Daarom ben jij de teammanager die wij zoeken!

Jij bent een daadkrachtig leidinggevende, die ook op afstand verbinding weet te maken met jouw medewerkers in de wijk. Jij ziet waar kansen liggen en streeft er samen met je,  duaal management collega, de regiewijkverpleegkundige, naar om zowel ons zorgaanbod als onze manier van werken continu te verbeteren. Daarnaast richt jij je blik ook op de toekomst en heb je oog voor hoe de zorg en onze manier van werken gaan veranderen. Je enthousiasmeert je team als het gaat om zorginnovaties en initiatieven die eraan bijdragen dat wij klaar staan voor toekomstige uitdagingen. Denk aan invoering van VPT in de wijk en reablement.

Wat ga je doen?
Als teammanager wijkverpleging geef je leiding aan de wijkteams in Geldermalsen, Leerdam en Lingewaal, bestaande uit wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden en zorgassistenten. Je bent voortdurend bezig met de ontwikkeling
van jouw teams, waarbij je stuurt op een cultuur waarin zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap centraal staan. Daarbij stuur je aan op een gezonde bedrijfsvoering binnen jouw teams. Vanzelfsprekend ondersteun je elkaar om de resultaten voor het team als geheel te behalen. Samen werken jullie aan het duaal leiderschap binnen het team. Een effectieve overlegstructuur behoort tot een van de vaste agendapunten en je draagt bij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen en borgt dit middels een jaarplan, begroting en realisatie van de financiële kaders. Je weet zowel binnen als buiten Rivas goede samenwerkingsverbanden aan te gaan en te onderhouden. Je coacht samen met de regiewijkverpleegkundigen jouw medewerkers in het streven naar kwaliteit en mensgerichte zorg. Voor de kwaliteit van zorg is de regiewijkverpleegkundige verantwoordelijk. Samen stellen jullie de cliënt consequent centraal en besteed je aandacht aan het creëren en onderhouden van een plezierige en professionele werkomgeving.

Waar ga je werken?
De wijkverpleging van Rivas is volop in ontwikkeling. Met al onze initiatieven werken we aan een toekomstbestendige wijkverpleging. Denk aan projecten als digitalisering, behoud medewerkers en reablement. Jij krijgt energie van het werken in zo’n dynamische omgeving en je hebt hier ook visie op. De teams waar jij verantwoordelijk voor wordt, bevinden zich in Geldermalsen, Leerdam en Lingewaal en omgeving, in totaal bestaande uit ongeveer 130 medewerkers, verdeeld over drie teams. Deze medewerkers staan er met passie voor in dat hun cliënten iedere dag de hoogst mogelijke kwaliteit aan zorg ontvangen. En met resultaat: de teams behalen hoge scores bij cliënttevredenheidsonderzoeken. Om de zorg binnen de wijkverpleging nu en in de toekomst te waarborgen, hebben wij jouw enthousiasme en ondernemende kwaliteiten nodig!

In het team heerst er een sfeer van collegiale betrokkenheid en staan we voor elkaar klaar. Om dit te behouden en het team naar een nog hoger niveau te brengen, ligt er voor jou de mooie opdracht om aandacht te besteden aan het binden en boeien van de medewerkers binnen jouw teams.

Wie ben jij?
Je beschikt over kennis op HBO niveau met ruime ervaring op het gebied van leidinggeven, management en coachen. Je hebt visie, kennis en ervaring met de wijkverpleging en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit specifieke domein.

Wat bieden wij?
  • De functie is ingedeeld in FWG 60. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Een overeenkomst voor 32 tot 36 uur in de week.
  • Je tekent een vast contract.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg).
  • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.
Bureau ZorgLoont verzorgt de werving en selectie van deze vacature.

Spreekt de rol van Teammanager Leerdam, Lingewaal en Geldermalsen je aan of heb je eerst nog een aantal vragen? Neem dan contact op met Sander via 0641790085 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of met Suzanne via 0646444610 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in