+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.

1e Voorbewerker / Spuiter bij Van Wijk Autoschade BV in Leerdam Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Wijk Autoschade

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Van Wijk Autoschade

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

Als 1e Voorbewerker / Spuiter / Automonteur is jouw taak belangrijk. Je zorgt voor het mooi maken van auto's door schade te herstellen en te spuiten. Je werkt met veel zorg en aandacht. Het is jouw doel om alles perfect te doen. Je houdt van werken met voertuigen en zorgt ervoor dat ze er weer als nieuw uitzien. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als 1e Voorbewerker / Spuiter / Automonteur ligt de verantwoordelijkheid bij jou voor alle schade- en spuitwerkzaamheden. Deze omvatten het schuren en voorbereiden, klaarmaken voor spuiten en het daadwerkelijk spuiten van (onderdelen) van het voertuig. Met een focus op uitmuntende kwaliteit, ben jij in staat om elk detail nauwkeurig waar te nemen en streef je altijd naar het beste resultaat.

Gevraagd

Uiteraard beschik je over het diploma Voorbewerker / Autospuiter en heb je al enkele jaren ervaring. Daarbovenop ben je een uiterst precieze persoon met oog voor detail en streef je altijd naar uitmuntende prestaties en producten. Bovendien ben je praktisch ingesteld en weet je goed georganiseerd te zijn. Als kers op de taart bezit je ook een rijbewijs B.

Aanbod

Bij Van Wijk Autoschade krijg je niet alleen een Markt- en CAO-conform salaris, maar ook een ongekend complexe en afwisselende werkomgeving. Je komt terecht in een dynamisch team van hoogopgeleide schadespecialisten die streven naar perfectie in het groeiende schadeherstelbedrijf. Bovendien biedt Van Wijk Autoschade talloze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei door middel van diverse opleidingen, trainingen en cursussen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waardoor je voortdurend wordt geprikkeld om je vaardigheden op te schroeven en grenzen te verleggen. Met Van Wijk Autoschade ben jij de regisseur van jouw succesverhaal, waarbij voorspelbaarheid nooit aan de orde is!
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als spuiter tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Van Wijk Autoschade BV kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Autoschade is een modern, volledig geautomatiseerd, universeel schadeherstelbedrijf en aangesloten bij de FOCWA. Op de 1.000m2 werkvloer werken 15 vakbekwame mensen, die met geavanceerde technieken en gereedschappen een beschadigde auto in een zo kort mogelijke tijd professioneel herstellen zodat deze veilig en probleemloos zijn weg kan vervolgen.

Van Wijk Autoschade, Van Wijk Doorlock Systems en Van Wijk Camper- en Caravanservice vormen samen de van Wijk Groep. Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Groep is een kleinschalig bedrijf met een informele werksfeer waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen. Dit is terug te zien bij alle drie de bedrijven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in