+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.
Laad meer vacatures

Monteur Beveiligingssystemen bij Van Wijk Doorlock Systems BV in Leerdam Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Wijk Doorlock Systems

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Van Wijk Doorlock Systems

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Monteur Beveiligingssystemen werk je aan het monteren van elektronische systemen voor laadruimtevergrendeling. Je taak is het inbouwen, programmeren en testen van deze systemen. Je werkt zowel aan eenvoudige als complexe systemen. Ook help je bij productie en constructie. Dit werk biedt veel afwisseling en uitdaging. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als Monteur Beveiligingssystemen is het jouw taak om de inbouw van de vergrendeling van de laadruimte te verzorgen. Hierbij zul je de elektronische systemen monteren die verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de laadruimtevergrendeling, de aanstuurunit programmeren en bevestigen, verschillende elektronische systemen met elkaar verbinden en de grendels monteren. Daarnaast dien je ook nieuwe systemen te testen en mee te helpen met productie- en constructiewerkzaamheden. De systemen die je monteert kunnen zowel simpel als zeer geavanceerd zijn. Kortom, er is genoeg uitdaging!

Gevraagd

Wij verwachten dat je een MBO-opleiding hebt gevolgd op het gebied van voertuigtechniek of elektrotechniek, op minimaal niveau 2 of 3. Het zou ook prettig zijn als je al enige ervaring hebt met auto-elektronica. Aangezien je regelmatig aan nieuwe auto's werkt, is het uitermate belangrijk dat je zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaat. Bovendien heb je een scherp oog voor detail en lever je altijd kwaliteit. Daarnaast vereist dit maatwerkproduct soms creatieve oplossingen, net als bij de montage. Het kan zelfs voorkomen dat je op locatie bij klanten werkzaamheden moet verrichten. Daarom is het hebben van een rijbewijs B een absolute noodzaak.

Aanbod

Werken bij Van Wijk Doorlock Systems is een avontuur vol verrassingen. Je krijgt niet alleen een Markt- en CAO-conform salaris, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van ons bruisende team binnen een snelgroeiend en innovatief bedrijf. Bij Van Wijk Doorlock Systems geloven we sterk in persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom geven we jou alle kansen om jezelf verder te ontplooien en je vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Bovendien word jij betrokken bij het spannende ontwikkelingsproces van onze revolutionaire systemen, waarbij elke stap een nieuw avontuur met zich meebrengt. Durf jij deze uitdaging aan? Join ons team en laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden die op jou wachten!
Het salaris dat je ontvangt als spuiter wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Sinds 1985 zijn zij al gespecialiseerd in laadruimte beveiligingssystemen voor alle soorten voertuigen. Vanaf 2011 wordt dit onder de naam Van Wijk Doorlock Systems gedaan. Van Wijk Doorlock Systems is een bedrijf gespecialiseerd in laadruimte beveiliging van personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens en opleggers.
Wanneer er gevraagd wordt om High Security transport, bent u bij Van Wijk Doorlock Systems aan het goede adres; de High Tech sloten voldoen aan de eisen van TAPA. Alle producten zijn in eigen huis of in samenwerking ontwikkeld. De (door)ontwikkeling is een continu proces dat gedaan wordt door een eigen R&D afdeling. Ook worden regelmatig nieuwe producten ontwikkeld en nieuwe systemen getest. Door op deze manier te werken, blijven zij voor-/meelopen op de markt met steeds complexer wordende elektronica in voertuigen. De producten worden door professionele en goed opgeleide monteurs ingebouwd.

Van Wijk Autoschade, Van Wijk Doorlock Systems en Van Wijk Camper- en Caravanservice vormen samen de van Wijk Groep. Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Groep is een kleinschalig bedrijf met een informele werksfeer waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen. Dit is terug te zien bij alle drie de bedrijven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in