+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Stagiair marketing & communicatie Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Wierenga & De Graaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Wat hebben werving & selectie, marketing en communicatie met elkaar te maken? Nou, heel veel! Steeds vaker trekken recruiters en marketing- en communicatie specialisten samen met elkaar op. Ook bij Wierenga & De Graaf Werving & Selectie | Loopbaanontwikkeling. Om zo bijvoorbeeld de krachtigste werkgeversmerken te creëren en de meest aantrekkelijke vacatureteksten te schrijven. Het bedenken, schrijven en uitwerken van ondersteunende, opvallende en waardevolle content voor al onze communicatiekanalen is daarbij van essentieel belang.

Nu zijn we bij Wierenga & De Graaf dol op jong talent. Om wat jullie kunnen, om hoe jullie denken, maar vooral ook om wat jullie meebrengen aan enthousiasme. Eigenlijk hebben we het hele jaar door wel stagiaires en afstudeerders aan boord. Misschien stap jij straks ook wel naar binnen bij ons. Want we hebben een prachtige stageplaats voor eenStagiair marketing/communicatie/content

Wat ga je bij ons doen?

Dat hangt natuurlijk ook van je stageopdracht van school af, maar uitgangspunt is dat je gewoon meedraait in ons team. Met alles. Want we streven er altijd naar om je geen stagiaire te laten voelen. Dat betekent dat je veel ruimte krijgt voor eigen initiatieven. Foutjes? Daar leer je van. Het is tenslotte een stage. Je kennis vergroten en flink wat ervaring opdoen, daar gaat het om. Wel zal de nadruk binnen de stageperiode komen te liggen op het vervaardigen van content.

Wat vragen we van jou?

Je bent (minimaal 3ejaars) student Marketing, Communicatie, Journalistiek Media of volgt een soortgelijke HBO-opleiding. Verder beschik je over een stevige dosis enthousiasme. Leergierig, lef, humor en een eigen mening hebben, dat vinden we ook tof. Kun je een portfolio laten zien? Dat zou helemaal mooi zijn. We horen graag van jou waarom jij onze nieuwe tijdelijke collega moet worden.

Wat mag je van ons verwachten?

We hechten bij Wierenga & De Graaf aan vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid. We doen er alles aan om jou dat ook te laten ervaren. Verder krijg je prima begeleiding. Niet alleen qua werk, maar ook qua persoonlijke ontwikkeling. Zo beloven we je nu alvast een TMA Talentscan. Google maar eens, dan weet je wat jou dit oplevert!

Wij zijn Wierenga & De Graaf de betrokken en inspirerende partner voor werkgevers die een baan aanbieden en voor kandidaten die een baan zoeken. We richten ons op functies op HBO- en WO-niveau en op specialistische functies. We werven, selecteren en geven loopbaanadvies. Daarnaast zijn we sterk in arbeidsmarktcommunicatie en onboarding. Met coaching en training brengen we ondernemingen, en kandidaten naar een next level.

Bij alles wat we doen streven we naar een persoonlijke relatie met zowel opdrachtgevers als kandidaten, met vooral veel ruimte voor humor. Maar nog belangrijker vinden we dat die relatie gestoeld moet zijn op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid, voor ons misschien wel de belangrijkste waarden.

In die combinatie van waarden schuilt juist ook onze kracht om die ene perfecte match te vinden. Want wat anderen ook beweren, dat is en blijft mensenwerk.

Je wilt reageren?

Leuk! Neem dan contact op met Leo de Graaf. Je kan hem bereiken via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in