+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ANIOS ouderengeneeskunde Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.583 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Hier vervul je niet alleen de rol van arts, maar ben je ook een vernieuwer in een dynamische en innovatieve ouderenzorgsector.


Jouw nieuwe baan

De ervaring die je op kan doen als ANIOS in de ouderengeneeskunde is een grote verrijking voor jou als professional. Deze ervaring neem je mee als je als AIOS wil starten met het specialisme ouderengeneeskunde, huisartsengeneeskunde, klinische geriatrie of interne geneeskunde. Onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde ga jij aan de slag met volop ruimte voor jouw ontwikkeling en creativiteit!

Als basisarts ben je er echt voor de kwetsbare ouderen. Dankzij jouw medische expertise, flexibiliteit, prettige communicatie en passie voor ouderenzorg help je de organisatie hun ambitie waar te maken. Elke dag is anders. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen afdelingen. Verder loop je artsenvisites, neem je deel aan multidisciplinaire overleggen, ondersteun je teams waar nodig is en wordt jouw kennis verder uitgebreid binnen de ouderenzorg.


Jouw nieuwe werkplek

Deze zorginstelling biedt complexe ouderenzorg vanuit 15 woonzorgcentra en een revalidatiecentrum in Friesland. Haar specialisme is gericht op dementie, Huntington, Gerontopsychiatrie, Korsakov en Niet-Aangeboren Hersenletsel. Samen jouw collega’s, vrijwilligers, vrienden en naasten van de bewoners doen zij er alles aan om van elke dag een waardevolle dag te maken. De zorginstelling is volop in ontwikkeling, zo stappen zij over naar samen sturende teams. Dit betekent verantwoordelijkheden verschuiven naar de teams en de medewerkers zelf.

Jouw locatie heeft in totaal 13 afdelingen, waaronder 6 kleinschalige zorg woningen. Jullie bieden zorg aan ruim 100 bewoners. Er heerst een warme en huiselijke sfeer waardoor jij je er direct thuis voelt. De onderlinge samenwerking tussen de teams en behandeldiensten is dik in orde.


Wat breng je mee?

Wij nodigen jou uit om te solliciteren wanneer jij..

  • een BIG-geregistreerde basisarts bent;
  • leergierig, flexibel en assertief bent;
  • als enthousiaste collega bijdraagt aan een prettige werksfeer;
  • beschikbaar bent voor bereikbaarheidsdiensten (van maandag t/m vrijdag);
  • rijbewijs en eigen vervoer hebt.

Maar vooral sta jij in de startblokken om de ouderenzorg te ontdekken!


Arbeidsvoorwaarden

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao vvt (FWG 65). Je ontvangt een salaris van maximaal 6.583 euro bruto per maand. Op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Het betreft een vacature voor 32 tot 36 uur per week en krijgt een vast contract. Daarnaast heeft de organisatie uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een goede pensioensregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in