+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Salarisadministrateur Full service kantoor Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van salarisadministratie bij een informeel en persoonlijk accountantskantoor, waar je als onmisbare schakel zorgt voor vlekkeloze loonadministraties en klantadvies. In deze rol werk je zelfstandig, efficiënt en draag je verantwoordelijkheid voor je resultaten, terwijl je ook nauw samenwerkt met verschillende afdelingen. Jouw bijdrage is cruciaal in het streven naar optimale klanttevredenheid. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een betrouwbaar adres voor het laten uit voeren van administraties en fiscale zaken. Dit accountantskantoor heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld en is gegroeid tot een professioneel, betrouwbaar en persoonlijk sterke organisatie. 


Bedrijfscultuur

Informeel, open, ongedwongen. Men is hier geen nummer en alle personeelsleden staan gelijk aan elkaar. Klanten worden bediend door zowel de relatiebeheerders als assistent accountants, wat tevens de organisatiestructuur situeert. Hierdoor heeft iedereen een allround functie en vergt dit ook een brede kijk en visie van elke medewerker.

Salaris is een essentieel onderdeel voor alle medewerkers. Als salarisadministrateur zorg jij ervoor dat de loonadministratie, mutaties en betalingen voor verschillende MKB -klanten tot in de puntjes geregeld is. Je bent communicatief vaardig, waardoor je klanten goed te woord kunt staan en deze kunt adviseren op alle facetten van salarisadministratie. Naast je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie om op deze manier de klant optimaal te bedienen. In de functie salarisadministrateur is het van belang dat je precies kan werken en stressbestendig bent.

Als salarisadministrateur werk je zelfstandig en efficiënt binnen de salarisprocessen en draag je de verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten. Zie jij jezelf al deze werkzaamheden uitvoeren? Wacht dan niet met solliciteren!


Functie eisen
  • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van human resource management
  • Aantal jaar ervaring in de salarisadministratie 
  • Bij voorkeur in het bezit van een praktijkdiploma loonadministratie (PDL) of bereidt zijn dit te halen

Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Aarzel dan niet om te reageren. Daarnaast mogen junioren ook reageren. Bij vragen of meer informatie, neem dan contact op met Ids Kooistra, consultant Finance bij Headhuntersteam, 058-2161582 of 06-40785376 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in