+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Inkoper / Supply Chain Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wierenga & De Graaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van innovatie binnen de apothekersbranche bij Servilocker, een Friese pionier die de manier waarop 2 miljoen gebruikers per jaar hun medicijnen ophalen, heeft veranderd. Als Medewerker Inkoop / Supply Chain ben je de spil in het waarborgen van essentiële voorraden. Werk in een omgeving waar jouw inzet direct impact heeft. Geniet van unieke voordelen zoals winstdeling en de kans om internationale klanten te bezoeken. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je klaar om deel uit te maken van één van de grootste vernieuwers in de apothekersbranche? Servilocker, een vooruitstrevende Friese onderneming, heeft met zijn unieke oplossing de manier waarop meer dan 2 miljoen gebruikers per jaar hun medicijnen ophalen, getransformeerd. En nu zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe Medewerker Inkoop / Supply Chain speel je een cruciale rol in het waarborgen van de beschikbaarheid van essentiële apparatuur en onderdelen, 24/7. Dit betekent niet alleen het managen van de strategische inkoop en efficiënt magazijnbeheer, maar ook het zorgen voor een klantgerichte service. Werk samen met onze Warehouse Coördinator in een dynamische omgeving die innovatie ademt en waar jouw bijdrage direct impact heeft.

Wat vragen we van jou?

  • Ervaring in een soortgelijke functie (zoals tactisch inkoper of werkvoorbereider) binnen een productie omgeving of technische organisatie
  • Kerncompetenties: kritisch, analytisch en planmatig.
  • Je pakt de zaken graag gewoon aan en ziet zelf het werk ook liggen.
  • Je vind het fijn om regie over je eigen werk te hebben.
  • Kennis van de apothekers branche is een pré.

Wat bieden wij jou?

Bij Servilocker geloven we in het bieden van vrijheid, persoonlijke groei en verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden we jou:

•Een bruto maandsalaris tussen €3500 - €4000, afhankelijk van je ervaring

•Winstdeling

•Mogelijkheden om internationale klanten te bezoeken

•Vakantiegeld en pensioenopbouw

Over onze opdrachtgever.

We zijn Frysk. We werken in Leeuwarden, maar met een open blik en lef aan een bedrijf dat gericht is op de hele wereld. We bieden 2 miljoen klanten jaarlijks de mogelijkheid om met gemak en privacy hun medicijnen kunnen ophalen. Bij Servilocker vinden we dat onze klanten altijd op onze diensten moeten kunnen rekenen. En inmiddels werken we samen met heel veel toffe bedrijven als KPN, CM Telecom en Brightcare.

Interesse?

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bedrijf dat wereldwijd impact maakt, en om te werken in een team dat plezier in het werk en groei vooropstelt.

Solliciteer nu en maak de eerste stap naar een baan waar je echt een verschil maakt. Voor meer informatie, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met Samuel via 06 58 968 766. Of stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. We kijken uit naar je sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in