+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Monteur Machinebouw Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als monteur in de machinebouw bouw je zelfstandig machines op. Je volgt nauwkeurig instructies om mechanische, hydraulische en elektrische onderdelen te monteren. Je werkt in verschillende fases van het bouwproces en controleert regelmatig de kwaliteit. Samenwerken met collega's is belangrijk voor een goede voortgang. Dit werk biedt de kans om met verschillende technieken te werken en bij te dragen aan het maken van complete machines. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden in de machinebouw. Je volgt gedetailleerde productieorders en werkinstructies nauwkeurig om mechanische constructies, hydraulische systemen en elektrische bekabeling te monteren volgens specificaties.

Je voert montagewerkzaamheden uit in verschillende fases van het opbouwproces, waarbij je werkt met verschillende mechanische componenten, hydraulische systemen en elektrische bedrading. Het uitvoeren van tussentijdse controles om de kwaliteit te waarborgen en samen te werken met collega's om efficiëntie te garanderen.



Gevraagd

  • Je bent technisch handig en mag graag wat ‘omprutsen yn de schure’
  • Je bent leergierig en bereid om jezelf te ontwikkelen binnen de technische sector, en je bent in staat om een breed scala aan taken uit te voeren.
  • Nauwkeurigheid, zelfstandigheid en een hands-on mentaliteit 
  • Je bent bereid om anderen te helpen waar nodig.
  • Een kans om deel uit te maken van een internationaal groeiend bedrijf dat investeert in de ontwikkeling van medewerkers.
  • Een competitief salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een bedrijfscultuur die ruimte biedt voor eigen initiatief en groei.
  • Werkuren zijn nader te bespreken, parttime of bijvoorbeeld 4 x 9 uren is mogelijk


Aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan in de nuchtere landbouwwereld. Je werkt in een cultuur waar hard werken en klantgericht handelen worden gecombineerd met (Friese) directheid en gezelligheid. De informele werksfeer en korte lijntjes typeren ons hechte team. Deeltijd werken is in overleg mogelijk en salaris is passend bij de functie.



Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in