+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Allround onderhoud/storingsmonteur Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Allround Onderhoud/Storingsmonteur werk je op de Technische Dienst. Je houdt het machinepark in topconditie en lost storingen op. Je werkt met moderne, computergestuurde machines en palletiseer robots. Je bent niet alleen bezig met het oplossen van problemen, maar denkt ook mee over hoe alles beter kan. Als je van techniek houdt en graag wilt leren over programmeren en databases, is deze baan perfect voor jou. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Als Allround ouderhoud/storingsmonteur ben je werkzaam op de afdeling Technische Dienst. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud in de breedste zin van het woord en werk je aan het oplossen van storingen aan de productiemachines in Leeuwarden. Het moderne machinepark bestaat uit veelal computergestuurde machines en apparatuur voor het insteken en verdere verwerking. Ook de moderne palletiseer robots die gebruikt worden voor het stapelen worden perfect door jou onderhouden.

In deze uitdagende functie los je de voorkomende storingen niet alleen op maar analyseer je deze ook om zo mee te werken aan een continu verbeterproces. Bovendien mag je meedenken over verbetervoorstellen binnen je eigen vakgebied maar ook op de verschillende productieafdelingen. Heb je daarnaast ook ervaring met programmeren en het gebruik van databases, of wil je je hier graag in verdiepen, dan is deze functie jou op het lijf geschreven.



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding van minimaal MBO niveau 4 of hebt gelijkwaardige werkervaring;
  • Je staat stevig in je schoenen en blijft rustig in stressvolle situaties;
  • Je hebt ervaring in het oplossen van zowel elektrotechnische als mechanische storingen;
  • Je ziet kansen om jezelf te verdiepen in ons uitgebreide machinepark en daar waar mogelijk verbeteringen te ontwikkelen;
  • Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken;
  • Je bent bereid in ploegen te werken en om consignatiediensten te draaien. 


Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in