+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verkoopadviseur binnendienst Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Energie Inspectie is op zoek naar een Verkoopadviseur binnendienst. In deze rol help je klanten met het beste verduurzamingsadvies. Je werkt zowel met particulieren als bedrijven en geeft advies over wet- en regelgeving. Je bent het eerste aanspreekpunt en belangrijk voor het salesproces. Bij ons krijg je een afwisselende baan, kans om te groeien, en elke dag vers fruit en een gezellige lunch. Ook hebben we leuke teamactiviteiten en mogelijkheden voor scholing. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Energie inspectie is een jong en dynamisch bedrijf met een uitgebreid productportfolio op het gebied van duurzame energie. Zij verzorgen de energielabeling in de woning- en utiliteitsbouw, warmtebeeld inspecties, trajectbegeleiding en maatwerkadviezen door heel Nederland. Voor hen is het belangrijk om een totaalpakket te kunnen aanbieden en de opdrachtgever gedurende het gehele traject van energieverduurzaming te kunnen ondersteunen en begeleiden.


Bedrijfscultuur

Je komt hier als werknemer terecht in een werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega's, waar volop ruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Jouw collega’s zijn zeer klantgericht, betrouwbaar, verantwoordelijk, innovatief en gericht op kwaliteit en sustainability en helpen elkaar waar nodig. De communicatielijnen zijn kort en open en de cultuur is direct en no-nonsense.

Binnen de Energie Inspectie is sprake van een een hecht team. Jij en jouw hebben veel overleg omdat er vrijwel alleen maar projectmatig wordt gewerkt. Iedere dag wordt er gezellig samen geluncht en eens per kwartaal is er een samenkomst waarbij de huidige stand van zaken wordt besproken in combinatie met een gezellige activiteit zoals jeu de boules, een borrel of een potje padellen. 

Voor Energie Inspectie ben ik per direct op zoek naar een enthousiaste Verkoopadviseur binnendienst. In deze rol zet jij jouw organisatie talent en commerciële skills in om (potentiële) klanten te voorzien van het best passende verduurzamingsadvies, afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Energie Inspectie bedient zowel de particuliere markt als ook de zakelijke markt. Dit betekent verduurzamingsadvies voor zowel woningen als ook de utiliteitsbouw (alle gebouwen die geen woonbestemming hebben). Aangaande de zakelijke markt is het belangrijkste onderdeel van jouw functie om bedrijven te adviseren op de punten die rechtstreeks betrekking hebben op de geldende wet- en regelgeving. Denk hierbij aan een EDD-audit, EML of de onderzoeksplicht. 

Vanuit jouw functie behandel je binnenkomende aanvragen maar je voert ook (telefonisch) commerciële activiteiten uit. Je bent dus actief bezig met een stuk verwerking van inkomende aanvragen en tevens ook proactief in het benaderen van klanten en warme leads. Dit geldt voor zowel de particuliere markt als ook de zakelijke markt. 

Enkele zaken die ook naar voren komen in de rol van Verkoopadviseur binnendienst: 

-    Je behandelt binnengekomen aanvragen;
-    Je geeft verduurzamingsadvies op maat. Denk hierbij aan energielabeling, maatwerkadvies, energiebesparingsplicht en nog vele andere verduurzamingsadviezen;
-    Je maakt prijscalculaties;
-    Je verwerkt offertes en orders en houdt deze nauwkeurig bij in GRIPP (CRM Systeem).

Binnen ‘Energie Inspectie’ ben jij het eerste aanspreekpunt dus het is belangrijk dat je weet wat er actueel in de markt is op het gebied van verduurzaming. Daarbij zijn jouw commerciële skills bepalend voor het vervolg van het salesproces.  
 


Functie eisen

-    Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau. Jouw drive om deze rol te vervullen vind ik belangrijker dan jouw achtergrond;
-    Ervaring in een commerciële rol is een grote pré;
-    Je kunt goed zelfstandig werken maar je bent wel een absolute teamplayer;
-    Ervaring met telefonische acquisitie is een pré;
-    Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift; 
-    Je gedijt goed bij structuur en je bent cijfermatig sterk. 

Waarom zou jij bij Energie Inspectie willen werken? 

-    Een afwisselende baan met veel toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden;
-    Een goed salaris passend bij jouw relevante kennis en ervaring; 
-    Elke dag vers fruit en een gezellige lunch met jouw collega’s op kantoor;
-    De leukste vrijmibo van Leeuwarden;
-    De mogelijkheid tot sporten en PT;
-    Ieder kwartaal een bijeenkomst onder het genot van een drankje in combinatie met een activiteit zoals bijvoorbeeld Jeu de Boules of Padel;
-    Interne en externe scholingsmogelijkheden en cursussen. Binnen Energie Inspectie staat ontwikkeling centraal! 

Als je aan alle bovenstaande punten voldoet, slaan wij het sollicitatiegesprek over en kun je morgen beginnen. Voldoe jij aan het merendeel van de functie-eisen en competenties? Dan maak ik graag kennis met jou. 

Vanuit Headhuntersteam verzorg ik exclusief deze procedure Energie Inspectie. Ik zie jouw sollicitatie graag per mail tegemoet via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je voorafgaand aan jouw sollicitatie nog een vraag, bel mij! Ik ben bereikbaar op 06 – 43 77 42 28   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in