+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

[Junior] Medewerker Compliance Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame energie bij een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op energieverduurzaming in zowel woning- als utiliteitsbouw. Als junior Compliance medewerker speel je een cruciale rol in het verwerken en analyseren van energieaudit data. Geniet van een werkomgeving, een hecht team, en unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals dagelijks vers fruit, gezamenlijke lunches, en de gezelligste vrijmibo van Friesland. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Energie inspectie is een jong en dynamisch bedrijf met een uitgebreid productportfolio op het gebied van duurzame energie. Zij verzorgen de energielabeling in de woning- en utiliteitsbouw, warmtebeeld inspecties, trajectbegeleiding en maatwerkadviezen door heel Nederland. Voor hen is het belangrijk om een totaalpakket te kunnen aanbieden en de opdrachtgever gedurende het gehele traject van energieverduurzaming te kunnen ondersteunen en begeleiden.


Bedrijfscultuur

Je komt hier als werknemer terecht in een werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega's, waar volop ruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Jouw collega’s zijn zeer klantgericht, betrouwbaar, verantwoordelijk, innovatief en gericht op kwaliteit en sustainability en helpen elkaar waar nodig. De communicatielijnen zijn kort en open en de cultuur is direct en no-nonsense.

Binnen de Energie Inspectie is sprake van een een hecht team. Jij en jouw hebben veel overleg omdat er vrijwel alleen maar projectmatig wordt gewerkt. Iedere dag wordt er gezellig samen geluncht en eens per kwartaal is er een samenkomst waarbij de huidige stand van zaken wordt besproken in combinatie met een gezellige activiteit zoals jeu de boules, een borrel of een potje padellen. 

Verduurzamen in optima forma is waar ‘Energie Inspectie’ voor staat. Bestaande woningbouw of utiliteit en vastgoed, ze doen alles op dit gebied. Ter ondersteuning en uitbreiding van het huidige team van Compliance medewerker ben ik op zoek naar versterking van dit adviesteam. 

In deze rol is het van belang dat je nauwkeurig bent en goed het overzicht weet te bewaren. Je houdt je dagelijks bezig met het verwerken van data die voortkomt uit energieaudits. Deze informatie vertaal jij naar verslagen compleet met tabellen en grafieken. Je verzamelt data en rekent deze door in Excelmodellen. 

Soms ben je ook buiten de deur actief en bezoek je gebouwen, dit doe je veelal samen met een collega. Je hebt regelmatig contact met opdrachtgevers en bedrijven om eventueel extra aanvullende informatie te verkrijgen om zo onder andere bespaarmaatregelen door te rekenen. 

Je werkt binnen een hecht team van professionals die jouw de nodige ondersteuning bieden daar waar nodig. Echter is het belangrijk dat je proactief bent en zelfstandig kunt werken. 
 

Ook starters/junioren wordt van harte aanbevolen om te sollicteren


Functie eisen

•    HBO werk- en denkniveau met een achtergrond in bijvoorbeeld milieukunde, bouwkunde of aanverwant;
•    Affiniteit met duurzaamheid en/of verduurzaming;
•    Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
•    Communicatief vaardig, klantvriendelijk en representatief;
•    Goede beheersing van Microsoft Excel
•    Je kunt goed zelfstandig werken en je bent proactief.

Wat kun je als [junior] medewerker Compliance verwachten van Energie Inspectie?

•    Een uitstekend salaris op basis van jouw kennis en ervaring; 
•    Uitzicht op een vast dienstverband;
•    32 uur per week behoort tot de mogelijkheid;
•    Veel interne doorgroeimogelijkheden;
•    Interne trainingen en cursussen;
•    Dagelijks vers fruit en een lunch op kantoor;
•    De gezelligste vrijmibo van Friesland

Vanuit Headhuntersteam verzorg ik exclusief deze procedure voor Energie Inspectie. Ik zie jouw sollicitatie graag per mail tegemoet via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je voorafgaand aan jouw sollicitatie nog een vraag, bel mij! Ik ben bereikbaar op 06 – 43 77 42 28   
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in