+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Service Coördinator Aftersales Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

InTechniek.com

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.400 p/m

Vacature in het kort

Jongia Mixing Technology, een toonaangevende speler in de productie en verkoop van mixers en roerapparatuur, zoekt een nieuwe collega voor de afdeling Service & Aftersales. In deze rol ben je de spil tussen klanten en de interne organisatie, waarbij je zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van servicevragen en -verzoeken. Je werkt in een dynamisch team binnen een innovatieve, wereldwijd opererende organisatie, met volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Jongia Mixing Technology is gespecialiseerd in de productie en verkoop van mixers en roerapparatuur op basis van eigen ontwerpen. Het bedrijf heeft een leidende positie in Nederland en exporteert de producten wereldwijd. Op de afdeling Service & Aftersales is, wegens het pensioen van de huidige Service Coördinator, een uitdagende vacature vrijgekomen. Op deze afdeling komen de lijnen bij elkaar en daarom zijn wij voor Jongia op zoek naar iemand die de verbinding maakt!

WAT GA JE DOEN?

Het huidige team Service & Aftersales bestaat uit de manager, drie monteurs, een backoffice medewerker én natuurlijk de Service Coördinator.

In deze rol vertaal je de klantvraag en coördineer je de afhandeling daarvan naar de interne organisatie. Bij problemen en storingen bij klanten, ga jij meteen aan de slag om het op te lossen. Je brengt spare parts, inspecties en onderhoudscontracten onder de aandacht. Je behandelt aanvragen van klanten die onderdelen willen bestellen van offerte t/m levering. Jij weet altijd adequaat te handelen, ook als het even anders loopt.

Het team Service & Aftersales is een klantgericht team, dat zich inzet om samen te werken, kennis te delen en elkaar te ondersteunen. De afdeling heeft als doel dat de apparaten van klanten blijven draaien en daardoor duurzaam inzetbaar blijven.

WIE BEN JIJ?

Voor deze rol zoeken wij iemand die daadkrachtig en assertief is. Iemand die stevig in zijn schoenen staat, zich verantwoordelijk voelt en zorgt dat projecten van begin tot eind perfect gemanaged worden.

Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat je affiniteit met techniek hebt en dat je je graag in een dynamische, technische omgeving beweegt. Je kunt snel schakelen, houdt van afwisseling in projecten en bent een ster in regelen en coördineren.

Jouw klanten zitten over de hele wereld. Je vindt het dan ook niet erg om af en toe te reizen (zowel nationaal als internationaal) en buiten kantooruren bereikbaar te zijn. Omdat een deel van jouw klanten ook in het buitenland zit, spreek je uiteraard goed Engels.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met werktuigbouw en techniek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

WAT BIEDEN WE?

  • Je komt meteen op contract bij Jongia;
  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Een carrière bij een innovatief bedrijf dat wereldwijd producten levert;
  • De ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een salaris tussen € 3.400,- en € 4.400,-,

INTERESSE?

Bel, app of mail dan met Arnold Kuperus via 06 – 53 33 51 21 | via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in