+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Reisadviseur Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wierenga & De Graaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Internoord Travel Group zoekt Reisadviseurs die van reizen houden en anderen helpen de perfecte vakantie te vinden. Je werkt met leuke collega's in een team. Je krijgt een goed salaris, een reis- en annuleringsverzekering voor het hele gezin, en je pensioen wordt betaald. Ook kun je gratis op studiereis. Geen zorgen, het kost geen vrije dagen. Je moet wel soms in het weekend werken. Je pitch stuur je in, zonder lange brief. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever Internoord Travel Group BV krijgt het steeds drukker. Niet zo vreemd, veel mensen snakken na een koude en kletsnatte winter naar de zon en mooie bestemmingen. Om die mensen de meest fantastische vakantie te kunnen bieden, zoekt Internoord Vakanties voor haar filialen gedreven, vrolijke en enthousiaste Reisadviseurs.

Dan stelt Internoord vakanties maar twee voorwaarden. De eerste is dat je kennis hebt van verschillende touroperatorsystemen en het systeem BAS by Fadiro. De tweede is dat je ervaren bent in het adviseren over en het samenstellen van cruises, zaken- en groepsreizen. Voldoe je aan die voorwaarden, dan heb je zeer waarschijnlijk al ervaring in de reisbranche. Dan weet je dat je soms even moet doorpakken. Dan snap je dat je af en toe in het weekend moet werken.

Een goed salaris ruim boven CAO? Check. Een mooi aantal vakantiedagen? Check. Maar dan komt het, bij Internoord krijg je ook een doorlopende reis- en annuleringsverzekering voor jou, je partner en je thuiswonende kinderen voor een zeer scherp tarief. Wordt je pensioenvoorziening voor je betaald enkrijg je volop gelegenheid om jezelf te blijven ontwikkelen. En wat dacht je van meerdere toffe studiereizen per jaar, zonder dat het je vrije dagen of geld kost? Het superleuke en gezellige Internoord-team van bijna 30 collega`s? Dat krijg je er gratis bij.

Maar eerst even voorstellen. Internoord Vakanties adviseert en begeleidt klanten bij het uitzoeken en vastleggen van de meest fantastische vakanties, cruises, zaken- en groepsreizen. Dat doet Internoord Vakanties vanuit de reiswinkels in Leeuwarden, Heerenveen en Harlingen en vanuit een kantoor op Groningen Airport Eelde. Tevens beschikt de Travel Group over een zeer uitgebreide eigen ICT afdeling van waaruit alle online activiteiten worden aangestuurd. Een modern en allround reisbedrijf dus, waar je je als reisadviseur alle kanten op kunt ontwikkelen.

Als reisadviseur moet je snel kunnen schakelen. Dat kun je dan gelijk aantonen. Wij vragen namelijk geen lange en uitgebreide motivatiebrief van je. Da’s zonde van jou én onze tijd. Veel leuker en spannender vinden we het als je ons in 200 woorden kunt overtuigen waarom Internoord beslist kennis moetmaken met jou. Wees gerust, we kijken heus niet naar een paar woorden meer of minder. Mail jouw pitch dan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Oh ja, sluit wel even je cv bij.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in