+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Strategisch Assetmanager 36u/w Wetterskipfryslan Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wetterskipfryslan

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Duik in de uitdagende wereld van waterbeheer bij Wetterskip Fryslân, waar je als Strategisch assetmanager een cruciale rol speelt in de ontwikkeling naar een strategische assetmanagementorganisatie. Met ruimte voor eigen invulling en de kans om echt een verschil te maken, draag je bij aan een veilige en leefbare provincie. Je werkt in een omgeving die streeft naar ontwikkeling en innovatie, met de mogelijkheid tot verlenging van je tijdelijke positie. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: LEEUWARDEN
Duur: 03-06-2024 - 03-06-2025
Optie tot verlenging: Ja
Reageren voor: 12-05-2024

Ga tijdelijk aan de slag bij Wetterskip Fryslân

en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer. Als Wetterskipper krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je hier verrassend veel kanten op. En wát je ook doet, als Wetterskipper maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties. En wat doe jij morgen met water?

Ontwikkeling van Wetterskip Fryslân

We willen de komende jaren Wetterskip Fryslân ontwikkelen van een traditionele beheersorganisatie naar een strategische assetmanagementorganisatie die is toegerust voor alle ontwikkelingen die op Wetterskip Fryslân af komen de komende jaren. Assetmanagement implementeren vraagt niet alleen om kennis van het concept assetmanagement en de methodieken, maar vooral ook om een andere denkwijze en soms ook competenties. Van zowel het management als de medewerkers.

Stappen in assetmanagement

De afgelopen jaren zijn bij Wetterskip Fryslân al veel stappen gezet als het gaat om assetmanagement. Zo zijn we doende met het in beeld brengen van ons areaal en met het digitaal goed vastleggen ervan. Eenduidige digitale vastlegging is nodig omdat het de basis vormt om het onderhoud en het beheer goed, tijdig en kostenbewust te kunnen uitvoeren. We baseren ons voor de invoering van assetmanagement bij Wetterskip Fryslân op de uitgangspunten en normering van ISO 55000.

Vacature: Strategisch assetmanager

We zijn op zoek naar een verbindende Strategisch assetmanager, die mede richting geeft aan de verdere implementatie van assetmanagement binnen de organisatie. Je werkt vanuit de vakgroep Strategie, Beleid en Omgeving.

Werklocatie

We werken flexibel echter vinden we het belangrijk dat je 70% aanwezig kunt zijn op ons hoofdkantoor in Leeuwarden om samen te werken met collega's in de organisatie.

Functie-eisen:
U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 met motivatie toe.
Je hebt een technische opleiding op WO niveau bijvoorbeeld land- en watermanagement, technische bedrijfskunde of civiele techniek.
Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met strategische vraagstukken in een vergelijkbare functie op het gebied van waterbeheer.
Aantoonbare ervaring met het geven van workshops of kennisdelingsessie op het gebied van assetmanagement.
Aantoonbare ervaring in het opzetten en begeleiden van een implementatie traject assetmanagement.

Wensen:
Jij bent een strategische denker. Jouw analytische vermogen, lange termijnvisie en planmatige aanpak zorgen voor gefundeerde adviezen.
Met jouw enthousiasme, overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit weet jij de organisatie mee te nemen in de ambitie die we hebben op het gebied van assetmanagement.
Ervaring met het werken in bestuurlijke context binnen een overheidsorganisatie.
Ervaring in het opstellen van bestuurlijke adviezen en voorstellen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in