+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Junior adviseur vastgoed | Leiden Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.530 - € 3.520 p/m

Vacatureomschrijving

Als onderdeel van het team op de afdeling vastgoed, zul je een belangrijke rol spelen in de ruimtelijke ontwikkeling van de stad. Je takenpakket omvat zowel het beheer van gebouwen als de locatieontwikkeling, gronduitgifte en gebiedsherstructurering. In de functie van junior vastgoedadviseur zul je overheidsorganisaties ondersteunen bij het beheer van hun vastgoedportefeuilles.

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere het regelen van gebouwverhuur, het vaststellen van huurprijzen en het voeren van onderhandelingen. Daarnaast zul je bijdragen aan advieswerkzaamheden voor het beheer van gemeentelijk maatschappelijk vastgoed, relatiebeheer en het bieden van ondersteuning aan het team waarin je werkt. Natuurlijk zal het team ook jou ondersteunen in je werkzaamheden!



Gevraagd

Je bent beschikbaar voor een werkweek van 16 tot 38 uur.

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van facility management, vastgoed en makelaardij en/of bouwkunde, of je bevindt je in de afrondende fase van een studie in een van deze vakgebieden.

Je voelt je comfortabel in een bestuurlijke en juridische omgeving.

Je geniet van samenwerken, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.

Je vindt het prettig om als een centrale schakel te fungeren tussen diverse partijen en belanghebbenden.

Je hebt 0-2 jaar werkervaring op het gebied van vastgoed.



Aanbod

Deze functie vereist een zelfstandige en verantwoordelijke houding, dus het is essentieel dat je hiermee goed om kunt gaan! Er is echter voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De opdrachtgever biedt je de mogelijkheid om cursussen te volgen, zodat je kunt groeien naar een senior positie met kans op een vast dienstverband! Bovendien kun je altijd rekenen op de ondersteuning van je collega's. In dit bedrijf is het gebruikelijk om elkaar te helpen en gezamenlijk na te denken. Er heerst een gezellige werksfeer en er worden regelmatig vakgroepbijeenkomsten, teametentjes en uitjes georganiseerd.


Meer informatie

Heb jij interesse in deze toffe uitdaging en kun je niet wachten om er meer over te weten? Stuur dan je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Er zijn 355 gemeenten in Nederland en hun belangrijkste taak is om te zorgen voor hun inwoners. Ze faciliteren zaken als het aanvragen van paspoorten, het waarborgen van onderwijs voor kinderen, het mogelijk maken van woningbouw door woningcorporaties en het bepalen van geschikte locaties voor bedrijven en natuurgebieden. Dit is een enorme verantwoordelijkheid!Vastgoedbeheer is echter geen kernactiviteit voor gemeenten, maar ze bezitten wel veel gebouwen en grond. Het is voor veel gemeenten lastig om een goed overzicht te hebben van hun vastgoedportefeuille, de bijbehorende kosten en het benodigde onderhoud. Daarnaast ontstaat er soms onduidelijkheid over het eigendom van bepaalde groenstroken in de stad. Hoort dit stukje gras bij mijn tuin of is het toch echt eigendom van de gemeente?Onze opdrachtgever is een onafhankelijk adviesorgaan dat gemeenten en andere overheidsorganisaties kan helpen en adviseren op het gebied van vastgoed en grondzaken. Vanuit het hoofdkantoor in Dronten bieden ze dagelijks juridisch en financieel advies, en ontwikkelen ze handige tools waarmee gemeenten en overheidsinstanties nog gemakkelijker inzicht kunnen krijgen in hun vastgoed en grondzaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in