+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Helpende regio Zuid-Holland Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yesway

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Helpende binnen de ouderenzorg houd je je dagelijks bezig met het ondersteunen van bewoners op een psychogeriatrische of somatische afdeling binnen het verpleeghuis. Je bent hier verantwoordelijk voor het uitvoeren van de algemene dagelijkse levensverrichtingen, het bewaken van een huishoudelijke sfeer op de afdeling en het zorg dragen voor een hygiënische werkplek. Samen met het team van verzorgers, zorg je voor een prettige werksfeer en een fijne omgeving waar bewoners zich thuis voelen. Daarnaast draag je graag bij aan het welzijn van de bewoners, door nét dat stapje extra te zetten en hen gezien te laten voelen. Jij gaat pas met een glimlach naar huis wanneer jij al jouw dagelijkse doelen hebt bereikt en je de overdracht naar het volgende team succesvol hebt volbracht. Jij geniet van de liefde en warmte die jij bewoners geeft en durft in het belang van bewoners buiten de kaders te denken.


Over de opdrachtgever

De opdrachtgever waar je komt te werken bevindt zich in de regio Zuid-Holland, grenzend aan Utrecht. De opdrachtgever beschikt over meerdere zorglocaties verdeeld over de regio en biedt groepswoningen voor ouderen met dementie, appartementen voor bewoners die veel zorg nodig hebben en appartementen voor tijdelijke zorg. De organisatie heeft een authentiek dorps karakter, welke ook als ontmoetingsplek dient voor mensen uit die streek.


Wat wij bieden

Yesway is een betrouwbare personeelsmiddelaar binnen de sector zorg en welzijn. Yesway heeft een groot en sterk netwerk binnen Nederland en diverse leuke opdracht. Je kan worden gedetacheerd voor een bepaalde periode en ontdekken of deze functie en werkgever bij jou passen. Als het een match is, wordt de mogelijkheid geboden, om de opdracht te verlengen. Gedurende de detacheringsperiode, ben je gegarandeerd van inkomen en mocht het niet jouw droombaan zijn, dan bemiddelt Yesway jou naar een andere leuke baan! Natuurlijk kunnen goede arbeidsvoorwaarden voor deze functie niet ontbreken.

Reken bij ons daarom op:

  • Een passend uurtarief afhankelijk van je (werk)ervaring.
  • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen.
  • Een langdurige opdracht van minimaal 6 maanden met kans op verlenging.
  • Begeleiding en ondersteuning van onze Recruitment Consultants en Regiomanagers.
  • Volledige contractuele en administratieve ontzorging door onze afdeling Service & Advies.
Meer informatie

Zeg jij ook ja tegen de Yesway? In een persoonlijk gesprek brengen we samen in kaart wat leefgeluk voor jou betekent en hoe jouw rol daaraan kan bijdragen. Je solliciteert met een sollicitatievideo, een appje of een motivatiebrief. Zit je toch niet op je plek bij de opdrachtgever? Geen zorgen, dan zoeken we iets anders. Jij zorgt voor een ander en wij zorgen voor jou. Eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruitment consultant Chanel via: 06 59 20 04 92 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in