+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

MBO Verzorgende Maatschappelijk Werk Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchpartner

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als MBO Verzorgende Maatschappelijk Werk heb jij een coachende rol richting cliënten die langere tijd in een 24 uurs zorg voorziening wonen. Zij krijgen onder andere individuele begeleiding op het gebied van persoonlijke verzorging, daginvulling en zelfredzaamheid. 

Je werkt hier tijdens dag- en avonddiensten in een betrokken team van collega's. Jouw uitdaging is de zelfredzaamheid van cliënten bevorderen, een luisterend oor bieden, grenzen stellen en zorgen dat cliënten een bijdrage leveren aan een positieve groepsdynamiek. Een brede functie met veel eigen inbreng en dat moet bij je passen. Assertief zijn in je werk, omgaan met diverse hectische situaties en coachend werken; daar krijg jij energie van! 

Jouw cliënten wonen (semi) zelfstandig en hebben ondersteuning nodig bij het runnen van hun huishouden, persoonlijke verzorging en dag invulling. Als persoonlijk begeleider bied jij praktische ADL ondersteuning met als doelstelling dat cliënten dit op termijn zelfstandig kunnen oppakken. Geduld is zeer belangrijk in deze functie net als respect voor de doelgroep en het gebruik van humor.

Je werkt hier nauw samen met de maatschappelijk werker waarbij je afstemt welke begeleiding passend is op individueel én groepsniveau. 

Met jouw werkervaring in een verpleeghuis of een gesloten kliniek ben je meer dan welkom in deze dynamische organisatie! 



Gevraagd

Als MBO Verzorgende Maatschappelijk werk weet jij hoe je cliënten op de juiste manier ondersteuning kan bieden bij ADL taken. Je past je hierbij aan op het leervermogen van de client en benader je cliënten met geduld en respect. Jij staat stevig in je schoenen en door jouw werkervaring weet jij  weerstand van cliënten om te buigen. 

De functie is voor minimaal 24 uur per week in te vullen (dag- en avonddiensten). Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding is noodzakelijk voor deze functie. 



Aanbod

Je krijgt een contract van onze opdrachtgever. Het salaris valt onder de CAO Social Werk in functieschaal 6 met een maximum van Eur 3815,- op basis van 36 uur. De functie is voor minimaal 24 uur per week in te vullen. Je hebt hier dag- en avonddiensten. 



Bedrijfsomschrijving

Een middelgrote organisatie in regio Leiden die zich richt op kwetsbare doelgroepen die dak-, of thuisloos zijn of zijn geweest. Jij gaat werken in een 24-uurs zorg locatie waar cliënten (semi) zelfstandig wonen. Zij hebben onder andere ondersteuning nodig bij het runnen van hun huishouden, persoonlijke verzorging en dag invulling.  Hier werken sociale mensen die midden in de maatschappij staan. Betrokken collega's met een gezamenlijk doel werken hier met kwetsbare doelgroepen.   
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in