+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Projectleider Elektrotechniek Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als Projectleider Elektrotechniek

Je bent het aanspreekpunt van groot zakelijke opdrachtgeversJe ontzorgt en adviseert opdrachtgeversJe bent beheert relaties met bestaande opdrachtgeversJe gaat acquisitie doen voor het uitbouwen van het klantenbestandJe maakt zelfstandig calculaties en offertes en bespreekt deze met de opdrachtgeverJe houdt de kostenontwikkeling per project in de gaten en stuurt hieropJe zorgt dat je eigen projecten optimaal bemand zijn en op tijd worden opgeleverdJe controleert regelmatig de projecten op voortgang en uitvoering door langs te gaan op de projectenJe stelt per project een projectplan en overall-planning op.Naast bovenstaande taken en verantwoordelijkheden ben je op technisch vlak sparringpartner voor de monteurs en andere technische collega’s.Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je bent het technisch geweten.

Wat wordt er van jou verwacht

Je hebt de opleiding HBO Elektrotechniek of vergelijkbaar afgerondJe hebt minimaal 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de (industriële) installatietechniekJe weet om te gaan met technische complexe vraagstukkenJe kunt denken vanuit een helicopterviewJe bent flexibel en klantgerichtJe hebt leidinggevende capaciteitenJe hebt kennis van veiligheidsvoorschriften en calculatiemethodiekenJe beheerst de Nederlandse taal goedJe hebt ervaring met Syntess AtriumEn je bent in bezit van een VCA-VOL certificering.

Waar ga je werken


Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden, renoveren en uitbreiden van elektrotechnische installaties. Hun klanten zijn uiteenlopend van industriële tot en met groot zakelijke bedrijven. Ook behoren (zorg)instellingen, VvE’s, productiebedrijven en vastgoedbeheerders tot hun doelgroep.


Wat wordt jou geboden

Fulltime dienstverbandMeer dan een marktconform salaris volgens de CAO Metaal en Techniek25 vakantiedagen per kalenderjaar13 ADV dagen per kalenderjaar8% vakantiegeld per kalenderjaarWerkgeversbijdrage pensioenpremieMogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Meer weten of direct solliciteren


Neem voor meer info contact op met Taco van Toptech op 0620604209 en refereer naar het vacaturenummer 2831 of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in