+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

Kunststof Spuitgieter Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als Kunststof Spuitgieter


Als kunststof spuitgieter houd je overdag de fabriek draaiende op allerlei fronten. Je zorgt dat productieorders worden opgestart met alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan het bedienen van de spuitgietmachines en het instellen van robots met de bijbehorende randapparatuur.

Ook houd je lopende producties bij en zorg je ervoor dat de orders netjes en op tijd worden afgehandeld. Daarnaast vinden er wekelijks proefspuitingen van nieuwe matrijzen plaats waarvoor verschillende zaken dienen te worden geregistreerd. Natuurlijk zijn er in de fabriek op zijn tijd ook altijd wel wat lichte onderhoudswerkzaamheden te verrichten.


Wat wordt er van jou verwacht

Instellen van (Arburg) spuitgietmachines en (CNC) pick & place robotsOverweg kunnen met randapparatuur zoals hotrunners, maalmolens en drogersAffiniteit of ervaring hebben met het programmeren van de robotsVerstand hebben van mechaniek zoals hydrauliek, pneumatiek en eventueel elektronicaJe bent bekend met kunststoffen en hun eigenschappen/gedrag/toepassingenJe weet hoe matrijzen werken en kan de problemen ervan tijdig vaststellenJe beschikt over een aantal jaren ervaring als spuitgieterJe hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting TechniekJe beheerst de Nederlandse taal in woord en geschriftJe bent woonachtig in de omgeving Sassenheim en in het bezit van een rijbewijs B (pre)

Waar ga je werken


Onze opdrachtgever is een Nederlands groeiend familiebedrijf waar met passie rubber- en kunststof producten worden gemaakt.


Wat wordt jou geboden

Een uitdagende functie op fulltime basis in een dynamische omgevingOverdag werken (geen ploegendienst)Ruimte voor ontwikkelingEen passend salarisUitzicht naar een vast contractUitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden13e maand25 vakantiedagen

Meer weten of direct solliciteren


Neem voor meer info contact op met Arnold Van Weelde via 0620607989 en refereer aan het vacaturenummer of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in