+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Service en Onderhoudsmonteur Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als Service en Onderhoudsmonteur


Als service- en onderhoudsmonteur bestaan je werkzaamheden uit het oplossen van storingen aan installaties van opdrachtgevers volgens checklists en voorschriften. De installaties lopen uiteen van luchtbehandeling en verwarming tot aan klimaatbeheersing. Zo zal je onder andere werken aan kachels, CV-installaties, geisers, gasboilers, verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties of koelmachines. Je zal zelfstandig of samen met één of meerdere collega's aan de slag gaan. Je repareert en onderhoudt de installaties en rapporteert (digitaal) over de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden aan de leidinggevende. 


Wat wordt er van jou verwacht

Je beschikt over een afgeronde MBO 3- opleiding, bij voorkeur in de richting van servicemonteurErvaring met PRIVA gebouwautomatisering is een preBeschikt over NEN 3140 certificaatJe hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van service- en onderhoud, maar kennis van verwarming en koeling zoals PO, PI en F-gassen zijn helemaal ideaal.Daarnaast ben je positief ingesteld, klantvriendelijk, accuraat en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.  Verder ben je in het bezit van een VCA-diploma.

Waar ga je werken


Onze opdrachtgever laat zich kenmerken door hun veelzijdigheid. Als totaalinstallateur bedient het haar klanten met uiteenlopende oplossingen. Zo is de opdrachtgever actief in de installatiebranche, woningbouw, en in de utiliteitsbouw. Zij hebben een dienstenpakket in de E en de W installaties. Voeren zowel projectmatige werkzaamheden als langdurige service en onderhoudscontracten uit.


Wat wordt jou geboden

Marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaringVolop ontwikkelmogelijkheden binnen een innovatieve omgevingReële mogelijkheid op een vaste dienstbetrekking.

Meer weten of direct solliciteren


Is deze vacature iets voor jou? Arnold van Toptech helpt je graag verder en is bereikbaar op 0620607989 Refereer aan het vacaturenummer of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in