+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

Cloud Automation Engineer in een infrateam Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DeRecruiter.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.226 - € 5.090 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Spreekt een maatschappelijk relevante baan jou aan, in een omgeving gericht op de lange termijn met een goede werk-privé balans? Wil jij werken aan hoogstaande IT bij een van de meest gerenommeerde universiteiten van Europa? Bouw dan bij het ISSC mee aan de campus van de toekomst waar virtueel en fysiek studeren, onderzoeken en werken samengaan als:

Cloud Automation Engineer in een infrateam

In het kort
Jij ontwikkelt samen met je collega’s in het infrateam LUCI onze innovatieve cloudomgeving. De universiteit maakt gebruik van de cloud en jij zorgt ervoor dat gebruikers deze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen inzetten. Jij hebt in het team een technische rol met focus op automatisering. Je hebt dan ook een echte DevOps mentaliteit en werkt graag aan de bouwblokken van infra.

Wat ga je doen
In dit team, zoeken we iemand die zelfstandig aan de slag kan. Elke functie is anders dus er is in het begin aandacht voor inwerken. Mochten bepaalde werkzaamheden nieuw zijn voor je, dan kijken we samen wat je nodig hebt en stellen hiervoor een ontwikkelplan op. De bedoeling is dat je zo snel mogelijk het volgende op je neemt:

  • Ontwerpen, ontwikkelen en beheren van de infrastructuur van onze hybride cloud omgevingen gebaseerd op VMWare vCloud Foundation en Microsoft Azure.
  • Bouwen en onderhouden van bouwblokken gebaseerd op een combinatie van VMWare vRealize Operations en Puppet.
  • Automatisch beschikbaar stellen van Operating System Images voor Windows en Red Hat Linux middels Hashicorp Packer.
  • Gebruiken van configuration management tools zoals Ansible en Puppet in voor de configuratie van Virtual Machines.
  • Deployen van Microsoft Azure infrastructuur met Hashicorp Terraform via een Landing Zone.
  • Geven van demo’s aan je collega binnen en buiten je team over de oplossingen die je hebt ontwikkeld.

Functie eisen

Om succesvol je werk te kunnen doen, zoeken we iemand die al ervaring heeft met vergelijkbare werkzaamheden - bijvoorbeeld als geautomatiseerd systeembeheerder - en kan automatiseren. Je herkent je hierin:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding binnen het vakgebied van IT.
  • Je bent in staat om (moderne) applicatiearchitecturen te ontwerpen, beschrijven en presenteren.
  • Je bent technisch vaardig in scripting met bijvoorbeeld Bash, Python, Powershell of Javascript.
  • Je hebt ervaring met VMWare producten zoals vSphere, vSAN en vRealize Operations, ervaring met CI/CD pipelines, bijvoorbeeld GitlabCI, Github Actions of Azure DevOps en kennis van Operating Systems (Windows en Linux).
  • Je wilt je ontwikkelen en blijven leren binnen je vakgebied.
  • Je voelt je op je gemak in een omgeving waar op basis van SCRUM/Agile wordt gewerkt.
  • Je bent mondeling en schriftelijk vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Bedrijfsprofiel

Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de ICT-dienstverlener van de Universiteit Leiden, een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Met ongeveer 150 collega’s produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten voor onze universitaire researchers, docenten, 32.000 studenten en bedrijfsvoering.

Wij ontwikkelen en beheren onder andere state-of-the-art (mobiele) workspaces en moderniseren continu het geavanceerde ICT-netwerk en onze private-cloud omgeving. Naast het applicatiebeheer van de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, ontwikkelen/ beheren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij we steeds meer in energieke teams agile werken.

De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega’s die op zoek zijn naar deze dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Binnen het ISSC zijn hier veel mogelijkheden voor! Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen.


Bedrijfscultuur

Diversiteit
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)
In de dagelijkse werkzaamheden krijg je te maken met vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed. Een uitgebreide beschrijving van de VOG vind je hier.


Arbeidsvoorwaarden

Je vindt bij ons een maatschappelijk relevante baan in een omgeving gericht op de lange termijn met een goede werk-privé balans. De sfeer is informeel en open. We werken hybride en faciliteren een passende werkplek, zowel thuis als op kantoor. Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden met ruime verlofopties:

  • Een goed salaris tussen de € 3226,- en € 5090,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 38 uur, schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten.
  • 29 vakantiedagen bij een fulltime werkweek van 38 uur en flexibele werkduur; je kunt extra verlof sparen door bijvoorbeeld 40 uur per week te werken en zo 96 extra verlofuren te sparen.
  • Zicht op een vaste aanstelling na een jaar goed functioneren.
  • Jaarlijks 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een aantrekkelijke pensioenregeling bij ABP.
  • Ruime keuze in secundaire arbeidsvoorwaarden, zo kun je kiezen voor een sabbatical, betaald ouderschapsverlof, je vrije dagen en salaris inzetten voor bijvoorbeeld een sportabonnement, fietsregeling en zijn er mogelijkheden voor kinderopvang.
  • Een thuiswerkvergoeding (dag- en internetvergoeding) en aandacht voor goede werkplekken, daarnaast krijg je een laptop en een mobiele telefoon van de zaak tot je beschikking.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in